Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, направете компромис в любовта

Овен – Склонни сте да надценявате възможностите си и така рискувате да попаднете в неудобно положение. Не споделяйте плановете си за бъдещето, особено ако не сте сигурни, че ще получите подкрепа.

Телец – Благоприятен ден за обичайната ви и позната работа. Ще имате възможност да направите много полезни неща, ако не си губите напразно времето. Запомнете: сутринта е най-плодотворната част от деня.

Близнаци – Бъдете избирателни в комуникацията си. Може да възникват трудности, но те няма да ви накарат да се откажете от плановете си. Често в напрегнати моменти ще ви помага чувството за хумор: няколко шегички са достатъчни, за да овладеете ситуацията.

Рак – Не се страхувайте да нарушите традицията, да надхвърлите общоприетите правила. Днес дори най-екстравагантните от вашите действия и постъпки ще създават изключително добро впечатление.

Лъв – Ако сте отегчени от монотонното ежедневие, тогава е време да се посветите на търсене на романтични приключения. Свободните представители на вашия знак ще се радват на вниманието на противоположния пол.

Дева – Вие се справяте добре. Денят е подходящ за връщане към проекти, които не сте успели да осъществите или довършите по-рано. Често интуицията ще ви води до целта. Днес трябва да помислите внимателно, преди да повторите грешките от миналото.

Везни – На работното място ще имате повече свобода, която да използвате, за да реализирате своите идеи. Без страх и колебание. В областта на любовта са възможни изненади. Не бъдете импулсивни, а по-рационални.

Скорпион – На работното място ще ви липсва вдъхновение, така че избягвайте творческите предизвикателства. Не вярвайте на всичко, което чувате. В любовта бъдете склонни към компромиси.

Стрелец – Днес моралните ценности ще бъдат поставени на изпитание, така че бъдете внимателни с всяко ваше действие. Не се обезсърчавайте на работното място, само защото колегите ви критикуват. Бъдете по-упорити.

Козирог – Ще имате успешен ден, ако постигнете по-добър баланс между работни и лични отношения. Необходимо е да се отпуснете и да си починете от натоварения график. В любовта не се опитвайте да контролирате всяко действие на партньора.

Водолей – На работното място, бъдете отворени за сътрудничество. С подсилени сили ще постигнете по-добри резултати. В любовта не бъди егоистични. Възможно е да изпитате малко умора и меланхолия, които успешно ще преодолеете.

Риби – Лоша шега ще ви направи трън в очите на някого. Бъдете внимателни, когато мърморите, особено ако е за сметка на някой друг. Семейството ще бъде вашият източник на положителни чувства.