Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, ноември е вашият месец! Подгответе се за много екшън!

Ноември е вашият месец и вие ще блестите във всеки аспект. Пригответе се за много екшън. Слънцето е в знака ви до 21 ноември, захранва първият ви дом на независимост и самостоятелни проекти. Ако сте положили добри основи и солидна конструкция за целите си в предишния период, сега е моментът да поискате от Вселената това, от което се нуждаете. Бъдете сигурни, че ще получите отговора по най-невероятните начини.

Професионалният сектор не е особено облагодетелстван, така че направете плановете си сега и ги изпълнете по-късно, през по-благоприятни периоди. Професионалният ви живот няма да бъде във фокуса ви през този месец. Пазете се от тайни врагове и избягвайте да се занимавате с всичко, в което не сте достатъчно квалифицирани. Скорпионът има добра интуиция, която ще му позволи да действа добре във всяка ситуация.

Този месец любовният ви живот ще бъде интензивен, изпълнен със страст и импулси. Вероятно ще се поддадете на много физически удоволствия. Това ще бъде период на големи промени, наложени от сили, които не можете да контролирате. Вие сте просто свидетели на събитията, затова ги приемете и продължете напред. Запазете спокойствие и се възползвайте максимално от положителното влияние.

През първата половина на ноември здравето ви ще е чувствително и е възможно възпаление в областта на пикочните пътища. Избягвайте да прекарвате дълги периоди от време на места, където е студено и влажно и се обличайте по-топло. Ще бъдете склонни към настинки.

Вашият личен чар ще ви направи център на внимание и лесно ще можете да привлечете нови хора. Ако сте необвързани, забавлявайте се и се потопете в играта за съблазняване. Внимавайте да не сплашите другите с ентусиазма и самочувствието си. Трябва да поддържате добър баланс. Ноември обаче не е добре за вас да започнете нова емоционална връзка.

Съжителството във вашия брак или във връзката ви ще бъде много гладко и хармонично. Насладете се на силните емоции и благосклонността на Вселената. Възможна е добра новина, която е свързана със семейни събития. Може да закупите кола или нещо, което сте чакали от известно време, да бъде реализирано през този период.

Противопоставянето на Венера, която управлява вашето любовно поле с вашия управител Марс на 9 ноември, ще доведе все пак до малки разногласия с партньора ви. Важно е да се търси взаимно приемливо решение, за да не се прекъсне връзката.

Противопоставянето на Венера с Уран през третата десетдневка на месеца ще ви направи склонни към внезапни решения и реакции.