Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, обърнете внимание на връзкта си с любимия човек

Овен – Поздравления. Ще се почувствате жизнени, оптимистични, креативни ... Вашата тайна е, че знаете как да се радвате на живота като никой друг, на всеки миг ... Добро време да се отворите и да кажете на близките си какви чувства криете в сърцето си.

Телец – В началото на новия месец се чувствате силни, привлекателни, забавни...Може да се случи нещо неочаквано, което ще ви помогне да осъзнаете колко сте обичани и ценени във вашата среда.

Близнаци – Този ден ще бъде успешен за тези, които знаят как да се съсредоточат върху най-важното, а не да реагират на досадни дреболии. Общуването с любимия човек ще изисква от вас снизходителност. Добре е да се въздържате от остра критика, дори ако поведението на избраника ви не ви харесва.

Рак – Намаляващата Луна може да ви накара да почувствате понижена енергията си, но добрите аспекти, които получавате от планетата на любовта Венера, ще облекчат живота ви, особено в любовта и ще забележите, че привличате към себе си околните.

Лъв – Искате да обхванете толкова много неща наведнъж, че вашата енергия се разпръсква във всички посоки и вие се отдалечавате от целите си. За предпочитане е да вървите напред малко по малко.

Дева – Вие сте толкова балансирани и рационални, че нищо не ви избягва. Освен това сте и предприемчиви и борбени, поради което получавате всичко с упоритост и дисциплина.За свободните представители на знака има шанс за ново запознанство.

Везни – На реализирането на предварително съставени професионални планове, може да попречи недоразумение или лошо стечение на обстоятелствата. Вие не сте виновни за това и никой няма да ви обвини в нищо. Не допускайте раздразнението да надделее над здравия разум.

Скорпион – Ситуацията в семейството е по-скоро противоречива, а връзката с любимия ви човек ще ви накара да се обезпокоите. Неприятните обяснения, изясняване на взаимоотношенията, разправиите ще засегнат настроението ви.

Стрелец – В отношенията с колегите трябва да поемете ролята на лидери. Това носи със себе си определена отговорност, но също така дава сериозни предимства. Възможно е да има проблеми при изготвянето на важни документи, затова бъдете изключително внимателни.

Козирог – Повече предпазливост при финансовите въпроси. Освен това е препоръчително да избягвате контакт с хора, които са ви неприятни, тъй като подобни срещи могат да развалят настроението и да възпрепятстват изпълнението на плановете ви.

Водолей – Вие сте по-чувствителни и уязвими от обичайното и понякога реагирате прекалено остро на събития, които не заслужават внимание. Време е да преразгледате приоритетите си: някои представители на знака ще трябва да признаят, че са се фокусирали върху решаването на второстепенни проблеми, изпускайки от поглед нещо много по-важно.

Риби – Този ден ще бъде доста приятен, въпреки че може да срещнете някои трудности. Независимо от факта, че се разбирате добре с хората, някои от вашите действия или изявления ще предизвикат негативна реакция у другите.