Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, очаква ви разтърсващо запознанство

Овен – На работното място няма да дадете максималното от себе си, но това няма да застраши сериозно вашите резултати. Не е нужно да поемате инициативата за решаване на всеки проблем. Обстоятелствата ще се развият така, че всичко ще бъде разрешено без вашето пряко участие.

Телец – Денят е благоприятен за делови и лични контакти. Главното е да покажете лична заинтересованост и да вложите енергията си по същество. С такъв подход може да имате максимален успех.

Близнаци – Ако сте свободни и имате планове за любов, отдайте се на тяхната реализация. Шансовете за успех в тази област са големи. Ако сте в компанията на повече хора, вашият начин на мислене ще привлече вниманието към вас. Не е изключено при ново запознанство отношенията бързо да се развият в приятелски.

Рак – Ще бъдете изкушени да отложите нещо в последния момент. Имайте предвид, че всеки, който разчита на вас, може сериозно да ви се подразни, ако не спазите обещанието. Вашите усилия да обогатите вашия любовен живот ще донесе плодове, но не е нужно да бързате.

Лъв – Ще се чувствате добре и ще се радвате на ежедневните си занимания. Ще имате удоволствието да се срещнете с познати и да разговаряте за общи теми, които никога не ви отегчават.

Дева – Благоприятен ден. Ще можете да избегнете притеснения и тревоги, да вземете правилните решения. Звездите ви насърчават да се срещате със стари приятели, има шанс да възстановите връзка, която някога сте ценели.

Везни – Вие сте общителни и отворени, има много желаещи да споделят с вас мисли и идеи. Ще бъдете рамото, на което да поплаче ваш приятел за житейските си проблеми. Макар че ще помогнете много, ще се почувствате изтощени след разговора.

Скорпион –По време на работа може да имате проблеми, изискващи незабавни решения и действия. Някои от вас ще срещнат човек, който ще събуди страстите и ще раздвижи емоционалния ви живот.

Стрелец – Необходима е предпазливост във всичко. Всякакъв вид лекомислие може да има сериозни последици. Не бъдете твърде строги към другите, в противен случай ще бъде трудно да се избегнат противоречия и конфликти.

Козирог – Денят ще бъде лесен и приятен. Можете да научите много нови неща, да разширите значително хоризонтите. Спорове са вероятни, но победата почти винаги ще е ваша: можете да докажете, че сте прави, без да обидите никого. Влюбените ще имат напрегнати ситуации с партньора си, но това няма да разклати стабилността на връзката, защото са силни чувствата.

Водолей – Настроението често ще се променя, затова ще ви е трудно да се разбирате с другите. Понякога ще се ядосвате без очевидни причини за това или ще се разстройвате, без да разбирате защо. Поради това е по-добре да не се обсъждат важни въпроси, да не се вземат решения. Фокусирайте се върху актуалните събития.

Риби – Ще имате склонност да мислите за миналото и да не обръщате внимание на това, което се случва в живота сега. На най-чувствителните представители на знака ще им изглежда, че всичко най-добро е зад тях, а от бъдещето могат да се очакват само проблеми и трудности. След като се справите с атаката на песимизъм, ще забележите, че всичко не е толкова лошо, ще видите нови възможности, които се отварят пред вас.