Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, очаква ви страхотен ден! Риби, отделете време за семейството

Отворете сърцето си за любовта, търсете радостта в живота, забавлявайте се, привличайте приятели. Този ден е предназначен за това.

Овен – Тъй като Меркурий образува квадрат с Юпитер, може да има някакъв проблем в общуването с другите и склонност към недоразумения или да се почувствате малко досадно. Следобеда става по-позитивен, тъй като Луната преди да напусне Близнаци ще бъде в тригон с Юпитер и ще бъде по-забавно, особено ако сте се уговорили да го прекарате с приятели.

Телец
– Нещо, което не сте очаквали, може да ви разстрои. Може да забележите несъответствие между думите и делата на другите в личните си контакти. Възползвайте се от деня си с по-спокойни занимания до вечерта.

Близнаци
– В неделя сутрин избягвайте конфронтации. Опитайте се да се отпуснете малко и в късния следобед, когато се оформя положителен аспект на Луна-Юпитер, може да сте намерили някои решения или приятно развитие по въпроси, които ви вълнуват.



Рак
– В неделя сутрин може да се чувствате уморени или летаргични и да нямате желание за нищо друго, освен да се грижите за себе си. Опитайте се да намерите време за почивка или поне за кратка почивка. Не е нужно да изпълнявате всички задължения за един ден.

Лъв
– Денят започва с леко раздразнение, тъй като доминиращият аспект на уикенда ще бъде квадратът на Меркурий с Юпитер и дори малките неща, които не ви се получават, както сте си наумили, могат да натоварят нервната ви система.

Дева
– В неделната сутрин квадратурата на Луната с Нептун засилва тревогата и неяснотата. Опитайте се да не правите прибързани заключения, особено ако не разбирате нещо правилно.


Везни
– Неделната сутрин е малко по-скучна или може да се почувствате леко уморени. Следобед, когато се оформи хармоничният аспект на Луна-Юпитер към вашия зодиакален знак ще бъде много по-полезен, ще се забавлявате повече и ще имате по-добро настроение.

Скорпион – Предстои ви изключително благоприятен ден, особено за неща, свързани с любовта и романтиката. Бъдете малко сдържани в харченето, защото можете да бъдете погълнати от потребителска мания.

Стрелец
– Неделята с основният преобладаващ аспект - квадратурата на Меркурий с Юпитер - започва с някакви дребни проблеми в общуването. Възможно е да постъпите доста нерационално, а последствията да усетите едва по-късно.

Козирог – Докато Слънцето се вмъква в Стрелец и вашия дванадесети дом на почивка, размисъл и изцеление, почетете тялото си и отделете повече време за себе си. Обърнете внимание на малките детайли, особено тези, които се отнасят до външния ви вид


Водолей – Оптимизмът и ентусиазмът не ви напускат днес, дори когато става дума за партньорства. Ако сте в настроение за романтика и флирт, ще имате много успехи с противоположния пол. Не позволявайте на нищо да ви развали настроението.

Риби
– Задълженията към семейството и дома ще ви погълнат изцяло. Подредете приоритетите си по-добре, вижте какво е важно и определено трябва да се направи и се занимавайте само с необходимото.