Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, очакват ви добри вести

Овен – Влияние ви оказват разнородни енергии. Звездите ви съветват да бъдете по-предпазливи. Ако чувствате атмосферата около вас като мрачна и потискаща, може би е време да се замислите за някаква промяна.

Телец – Звездите ви съветват да бъдете по-пестеливи и икономични. Днес младата Луна е във вашия сектор на парите и трябва да сте по-сериозни и внимателни по отношение на финансовите въпроси.

Близнаци – Денят е подходящ за закупуване на дълготрайни стоки за дома и семейството, но само тези, които от дълго време сте планирали. Ако изведнъж се появи нова идея за нещо друго, не бързайте. Отложете покупката за ден или два.

Рак – Днес личните ви отношения могат да пострадат както от прекомерното ви самолюбие, така и от липса на всяка решителност. Има вероятност да се появят семейни разногласия, но нищо сериозно.

Лъв – Днешният ви хороскоп дава напътствие, че е необходимо да се погрижите за собствените си интереси. За нещо се чувствате разколебани. Ако са се възползвали от вас, крайно време е да се освободите от тези хора.

Дева – Младата Луна показва, че е време да обмислите своите дългосрочни цели по отношение на кариерата и финансите. Може би ще имате идеи за промяна или идея за бизнес проект, тогава започнете да търсите възможности за финансиране. Ако се съмнявате в себе си, помнете, че звездите са на ваша страна.

Везни – Замисляли ли сте се дали не издигате бариери между себе си и другите? Не искате да видите някаква истина и се преструвате, че всичко е наред, но не е. Блокирате вътрешно емоциите си и не им давате външен израз, а това е вредно за здравето ви. Пуснете ги и ги изживейте.

Скорпион – Има вероятност да получите добри вести. Може да ви се открие благоприятен шанс, който обещава претворяване на мечтите ви в реалност. Ако стане това, побързайте да се възползвате.

Стрелец – Днес се оставете на ентусиазма ви да ви води. Имате необходимата индивидуална сила и всички други ресурси да постигнете целите си, но само тези, които не са във вреда на други хора. Днес партньорството е важно, както в личните отношения, така и в социалните.

Козирог – Днешният ви хороскоп предупреждава, че трябва да бъдете по-гъвкави в действията. Тези, които действат на пълни обороти, да внимават за свръхнатоварване! Ако се чувствате уморени, спрете и си починете!

Водолей – Днешният ден ви предоставя добра възможност да откриете една по-различна перспектива в актуална ситуация. Ще трябва да успокоите емоциите си, за да преценете по-обективно с какво да се разделите и към какво да се устремите.

Риби – Сега не е време за фантазии, заемете се с по-практични неща. Необходимо ви е сътрудничество с други хора, за да успеете да доразвиете идеите си. Внимавайте да не подведете околните с нещо, но и самите вие гледайте да не бъдете ощетени.