Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, очакват ви любовни приключения

Овен – Добре е да отделите време за планирането, което може да се отнася както за работа, така и за личния живот. Звездите ви съветват да разчитате за това само на себе си и да не се доверявате на преценките на други хора.

Телец – Ще можете да се справите с повечето задачи и да се освободите напълно от някои от тях. Благоприятен ден за хората, които се занимават с творческа работа. Възможни проблеми с двигателната система.

Близнаци – Вашата приятна и очарователна природа е като вдишване на глътка чист въздух за всички около вас. Луната ще ви накара да се чувствате още по-енергични и радостни днес. Може да се почувствате само малко несигурни относно връзката си с партньора.

Рак – За много от вас звездите са подготвили интересен ден. Луната повишава вашата самоувереност и жизненост. Днес сте в отлична форма и излъчвате положителна енергия. Ще можете да я пренасяте към другите много лесно.



Лъв – Ще ви вълнуват въпроси, свързани с лица от противоположния пол. Ще се проявите като хора много ларж. Внимавайте да не загубите чувството си за мярка, което ще се отрази на вашия портфейл и на още други неща.

Дева – Възможно е да има ситуации, чието значение няма да разберете напълно. Звездите ви съветват да претегляте всяка дума, да предвидите възможните реакции на околните, внимателно да помислите дали да споделите мнението си с други хора.

Везни – Денят върви добре, позволявайки ви макар и не веднага, да получите това, което искате и да реализирате плановете си. Подходящ е за важни срещи. Подготвяйки се за тях, обръщайте специално внимание на външния си вид: колкото по-добре изглеждате, толкова по-лесно ще направите добро впечатление.

Скорпион – Днес Луната е в дома на любовта на вашия знак, откъдето ви изкушава да внесете свежи нотки в личния си живот. Добър ден за флиртуване, романтични приключения и забавления. Бъдете естествени и не преигравайте.



Стрелец – Ще бъдете вдъхновени от нови идеи. Вашите усилия ще бъдат възнаградени, въпреки че обстоятелствата не са толкова благоприятни, колкото сте очаквали. Може да забележите, че някой има засилен интерес към вас и това ще ви направи още по-щастливи.
Козирог – Използвайте максимално всички възможности, които ще срещнете през днешния ден. Не се и опитвайте да манипулирате по никакъв начин останалите и смекчете малко наставническия си тон. Просто се отпуснете!

Водолей – Звездите се възхищават на представянето ви пред другите, но ви съветват да избягвате притесненията – това е ден на изненадите. Бъдете подготвени за неочакваното. В любовта помислете два пъти, преди да дадете обещание или да предприемете нещо.

Риби – Ако решите да забавите ритъма на живота, това ще бъде правилното решение. Не се претоварвайте с работа. Намерете време за релаксация. Няма да загубите нищо, ако отделите време да се отпуснете малко.