Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, отложете плановете си днес. Риби, дайте приоритет на любовта

Труден и сложен ден, може масово да възникне апатия и агресия. Ограничете общуването.

Овен – Инициативният ви дух и сериозността ви подсказват, че знаете как да провокирате късмета си. Способността ви да се включите в проектите си и способността ви да се проектирате в бъдещето са най-големите ви силни страни.

Телец – Вашата способност да преоткривате себе си ще бъде най-ценният ви актив. Изглежда, че сте достигнали точка, от която няма връщане. Промяната е единственото решение на проблемите, с които се сблъсквате.

Близнаци – Денят е напрегнат, така че внимавайте да не създавате твърде много отрицателно вълнение в отношенията си. Очевидно любовният ви живот не ви носи толкова спокойствие, колкото преди.

Рак – Вашата импулсивност ще трябва да бъде канализирана. Отделете време, за да определите приоритетите си. Въпреки натиска, упражняван от някои от близките ви, нищо не ви задължава да се ангажирате днес с каквото и да е.

Лъв – Като се има предвид астралната ситуация, малко вероятно е денят да премине без проблеми. Звездите ви насърчават да бъдете търпеливи и дипломатични. Днес трудно ще може да се установи конструктивен диалог. Добрите и хубави неща се случват на търпеливите.

Дева – Има дни като този, когато нищо не изглежда да върви по вашия начин. Ако искате да продължите напред и да се доближите до мечтите си, нещо в хороскопа ви за деня ви съветва да внимавате.

Везни – Днес астралната ситуация показва, че трудно ще контролирате емоциите си. Ако е възможно, опитайте се да ограничите ненужните разходи, като се съсредоточите върху най-важното.

Скорпион – Искате ли да преминете през този ден без големи затруднения? Много е просто: имайте смелостта да отложите решенията си. Когато звездите не играят във ваша полза, понякога е по-разумно временно да си заровите главата в пясъка.

Стрелец – Добре е да се съсредоточите върху това, което наистина има значение за вас. Вашата доброта ще ви привлече днес благоволението на съдбата. Животът понякога може да бъде толкова прост, когато се съгласите да използвате енергията си разумно.

Козирог – В любовта днес е по-добре да не излизате на арената. В момента изпитвате нужда да се изолирате и да се съсредоточите върху нуждите си. Подходящо време за интроспекция. Отделете време да помислите за това, което искате.

Водолей – Понякога сте склонни да се фокусирате твърде много върху негативните аспекти на ежедневието си, забравяйки да приветствате многобройните му съкровища. Оставете настрана капризите, за да се съсредоточите върху това, което има значение за вас.

Риби – Избягвайте да вземате важни решения от следобеда нататък, тъй като активирането на Нептун от Луната ще създаде повече „облаци“ и объркване в ума ви. Нуждата ви за нежност ще ви накара да искате да се сгушите до любимия човек.