Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, погрижете се за връзката си. Риби, очаква ви прекрасна неделя!

Много е важно да запазите спокойствие в този ден, да не се карате с близките си, ако наистина цените връзката си. Днес тайните могат да излязат на яве, затова бъдете честни, за да не червите. Този ден е критичен (преди утрешното пълнолуние). Време, когато вътрешното начало на всеки човек е активирано и много лесно се поддава на изкушения.

Овен – Ще направите добре, ако спрете да бъдете толкова негативно настроени към всичко и се опитате (поне) да заемете по-неутрална позиция спрямо определени хора и ситуации, за да предотвратите ненужни спорове.

Телец – Очаква се спад в жизнения тонус, затова не се насилвайте да правите нищо - нито физически, нито емоционално. Принципът на зебрата отново работи. Зад черната и мрачна ивица отново идва светлина в тунела.

Близнаци – Днес ще сте малко раздразнителни и капризни. Но любимият човек ще направи всичко, за да се почувствате добре и комфортно. Вярно е, че не бива да се увличате прекалено много с капризите. Дори някой, който ви обича, не е безкрайно търпението му.


Рак – Чудесна възможност да прекарате с любимите си деца, да говорите, да играете, да се разходите. Много е важно да посветите този уикенд на комуникацията с подрастващото поколение. Ще можете да им давате съвети и подкрепа, а вие самите ще научите нещо ново.

Лъв – Пълни сте с мечти и амбиции за бъдещето, но е време да спрете само да мислите и да говорите, без да правите нещо по въпроса! Организирайте се, възприемете умна тактика и ще можете да осъществите успешно всичките си планове в скоро време.

Дева – Денят не е лесен, затова е желателно да сте сдържани и да се държите спокойно, без да изостряте допълнително противоречивото влияние на това време. Обърнете специално внимание на здравето. Отделете достатъчно време за почивка.

Везни – Не забравяйте, че днес е почивен ден, а не ден за размятане на парцали, прахосмукачки и тенджери. Ясно е, че душата ви има нужда от ред, а стомахът ви - от вкусна храна. Но можете да си поръчате пица или друга храна за в къщи. И да прекарате неделята спокойно, просто да се наслаждавате на възможността да бъдете малко мързеливи.

Скорпион – Време е да оставите настрана проблемите си в работата и да отделите малко време на вашия специален човек. Погрижете се за връзката си. Защо тази вечер не планирате романтична вечер за двама ви?

Стрелец – Днес вашата сексуална привлекателност е извън всички класации! Ще омагьосате партньора си и той/тя ще ви обсипи с много любов и внимание. Ще имате наистина прекрасен ден заедно. Но затова трябва малко да се потрудите.


Козирог – Следвайте собствените си съвети и се доверявайте на преценката си. Не позволявайте на думите на другите да ви влияят ни най-малко. Що се отнася до любовта, това е ден, в който да се отпуснете и да се насладите на някои красиви моменти с половинката си.

Водолей – Не замитайте проблемите под килима. Ако нещо ви притеснява, направете каквото можете и каквото трябва, за да коригирате ситуацията. Трябва да си възвърнете енергията и динамичността си.

Риби – Хубава неделя очаква повечето представители на водната стихия. И нека някой да върти пръст в слепоочието си, вярвайки, че правите нещо глупаво. Няма значение! Важното е, че вие самите сте уверени в собственото си решение и в действията си. И това ви прави много добри.