Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, предстои ви прекрасен ден. Водолеи, дайте израз на любовта си

Луната и Слънцето са в благоприятна връзка, което прави периода на хармонизация и стабилност. Хората ще се чувстват оживени и в приповдигнато настроение. Ден за творческо вдъхновение. Всякакви спонтанно възникнали планове имат шанс да се реализират веднага.

Овен – Днес е нежелателно да поемате рискове – резултатът може да не е този, който очаквате. Нещо в плановете ви е възможно да се обърка и това няма да ви хареса особено. Ще срещнете трудности, но няма непреодолими пречки. Не и за вас.

Телец – Общата атмосфера на деня обещава да бъде положителна. Вашият жизнен потенциал днес ще бъде много висок и всяка работа ще ви спори. Не проявявайте самолюбие и бъдете внимателни към емоциите и нуждите на близките си.

Близнаци – Ще се справите успешно с всяка неочаквана ситуация. Вашата привлекателна усмивка ще ви отвори много врати. Възползвайте се от всички възможности, които се появяват. Очаква ви емоционално интензивен уикенд.

Рак – Днес самочувствието може да ви липсва. Настроението ви ще е променливо. Старайте се да гледате на нещата позитивно. Просто трябва да сте по-търпеливи. Понякога проблемите се решават сами, не може да насилвате нещата.


Лъв – Всичко върви добре в делата ви. И все пак, неочаквани събития може да обърнат количката ви днес и да ви причинят известно недоволство. Запазете спокойствие и сдържайте нервите си.

Дева – Днес междуличностните отношения са ви приоритет номер едно. Съществува потенциал за ново развитие на нещата, което ще се окаже много положително за вас и което ви позволява да извлечете най-голяма полза.

Везни – Трябва да кажете „довиждане“ на всички неща и хора, които ви правят по-тъжни, отколкото щастливи. Не съхранявайте нищо „за всеки случай“. Ще видите нещата по-ясно, ако се отдалечите и видите цялостната картина.

Скорпион – Предстои ви прекрасна вечер с партньора ви, стига да оставите всичките си служебни или други проблеми пред вратата. Не позволявайте каквото и да се случва в други области на живота ви, да отрови връзката ви.

Стрелец – Ще се почувствате силни и с нови приоритети, а решенията, които взимате, ще бъдат правилни, тъй като ще го правите спокойно, без да бързате. Възможно е някой от близките ви да преживее труден момент и да се наложи да му протегнете ръка.

Козирог – Ще успеете да осъществите всичко, което сте планирали за днешния ден. Физическото натоварване ще спомогне да се освободите ефикасно от натрупаното нервно напрежение. Благоприятно за любовните отношения.

Водолей – Дайте пространство на душата си да диша. Отървете се от лошите чувства и се изпълнете с любов, удоволствие и страст. Вярвайте, че винаги можете да се справите по-добре и това наистина ще се случи.

Риби – По-добре е да се освободите от всякакви сложни разговори с половинката си днес. Не разглеждайте теми, за които знаете, че просто ще ви дразнят и двамата. Съсредоточете се върху приятните неща и ще имате прекрасен ден заедно.