Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, ще бъдете обладани от любовни вибрации

Овен – Енергията и радостта от живота ви преизпълват дотолкова, че другите просто не могат да не го забележат! Използвайте шансовете, които съдбата ви поднася. Днес е подходящо за шопинг, забавление, активна почивка.

Телец – Освободете се от съмненията, действайте решително и всичко ще бъде наред с вас. Най-важното е да се отпуснете и да останете в хармонично настроение. Свободните представители на зодиакалния ви знак ще могат да привлекат вниманието на противоположния пол.

Близнаци – Един от "чистите" дни, белязан от хармония и баланс. Сърцето ви жадува за любов. Прекарайте времето си с любим човек. Може да се яви неочаквано нов поклонник. За да не пропуснете щастието, често се оглеждайте.



Рак – Отдъхвайте пасивно, не се натоварвайте с рутинни задачи. Вслушайте се в народната мъдрост, че щастието обича тишината. Въздържайте се от обсъждане на отношенията с най-близките си хора.

Лъв – В деловите контакти е по-разумно да отделите емоциите от действията и във всяка ситуация да се действа според правилата, преодолявайки изкушението за импровизация. По-добре е да дадете отдушник на чувствата и фантазиите в по-неформална обстановка, например сред приятели или в интимна атмосфера.

Дева – Опитайте се да контролирате събитията около себе си и постоянно да държите инициативата в ръцете си. Ще имате възможност да създадете нови полезни контакти. Разширете своя социален кръг без колебание, но не бързайте да се доверявате на нови познати.



Везни – Днес ще имате достатъчно енергия за работата и вероятно в рекорден срок ще изпълните задълженията си. Поемете инициатива за създаване на по-близки отношения с приятели, семейство, близки.

Скорпион - Трябва да си поставите ясна цел и да се движите към нея. Внимателно следете срока на годност и качеството на продуктите, които купувате в магазините. Възможни са нови срещи и увлечения - любовните вибрации буквално витаят във въздуха!

Стрелец – Активните и енергични хора от вашия зодиакален знак ще бъдат щастливи днес. Съдбата ще даде шанс да се промени животът ви към по-добро. Силни емоции или външно влияние могат напълно да ви завладеят. Не се поддавайте на провокация!

Козирог - Благоприятен ден, в който може да ви се открият добри възможности в личен план. С вашето обаяние лесно ще въздействате върху другите. Твърде е възможно да имате съдбоносна среща на най-неочакваното място.



Водолей – При обсъждането на всякакви работни въпроси, бъдете много внимателни. Старайте се да не говорите прекалено много и не бързайте да давате обещания. Склонни сте да взимате решения твърде прибързано и някои хора могат да се възползват от това.

Риби – Подходящ ден за промени, нови срещи и запознанства. Дори и да не чувствате парични ограничения в момента, това не означава, че можете да харчите пари за всякакви дреболии. Възможно е началото на романтична връзка. Доверете се на интуицията си, тя определено няма да ви заблуди.