Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, ситуацията сама ще се развие във ваша полза

Овен – Предпочитайте менталната пред физическата работа днес, защото ще се справите по-добре с умствените предизвикателства. Имате невероятна логика и обширни познания и те ще ви донесат признание на работното място.

Телец – Денят носи нестабилност в отношенията. Не допускайте противоречията да доведат до сериозни проблеми. Преди да кажете или направите нещо, добре помислете как ще възприемат думите и постъпките ви вашите близки или партньора ви.

Близнаци – Думите ви изпреварват мислите ви и това може да създаде неудобни ситуации. Неволно или преднамерено ще засегнете болезнено чувствата на някого. Това време е подходящо за почивка и възстановяване на силите.

Рак –Денят не е подходящ за решаване на важни дела или за започване на нови. Не бързайте и бъдете по-тактични с околните. Не са изключени разногласия в семейството или на работното място, ако не сте достатъчно внимателни.

Лъв – Ако околните ви дразнят в този ден, не бързайте да реагирате емоционално. Поемете дълбоко въздух и се опитайте да погледнете ситуацията от другата гледна точка. Вечерта отделете повече време за възстановяване и почивка.

Дева – Възможно е да попаднете във финансови проблеми или други нежелани ситуации. Необходимо е да се действа предпазливо, като се опитвате да не предизвиквате негативна реакция от страна на околните.

Везни –Ако наскоро ви се е появил романтичен интерес и любовните чувства ви изкушават да направите решителната крачка, не бързайте толкова. Дишайте дълбоко и оценете колко сериозни са вашите чувства преди да предприемете нещо.

Скорпион – Плановете, които имате, вероятно няма да успеете да реализирате. Опитайте се да се проявите като добри стратези. Не насилвайте събитията, оставете ги на естественият им ритъм и бъдете уверени, че всичко ще се получи както трябва.

Стрелец – Днешният ден ще бъде като повикване за събуждане и ще ви напомни за най-важното в живота. Установете ясни граници между личните и обществените отношения. Не бъдете прекалено откровени и не влизайте в подробности относно личния ви живот.

Козирог – Днес проявете повече търпение. Някой от близкото обкръжение може да ви провокира с нещо. Не бързайте да реагирате, изчакайте, докато се успокои обстановката. В личния ви живот също могат да се възникнат неочаквани проблеми.

Водолей – Преди да кажете нещо, първото помислете. Не забравяйте за дипломацията в отношенията. Не е желателно да обсъждате чувствителни теми с близкия ви човек, защото може да стигнете доста далеч в изясняването.

Риби – Посветете се изцяло на задълженията си, но с умерен темп на работа. Избягвайте натоварванията във всякаква форма. На настроението ще влияе семейният микроклимат. Не бъдете твърде откровени, дори с близки хора. Всичко, което казвате може да се обърне после срещу вас.