Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, тази вечер ще имате повод за празнуване

Овен – Малко вероятно е на този ден да скачате от радост, но не се очертава и нищо фатално. Ако бъдете внимателни в отношенията и постъпките си, може съвсем да ви се размине. Прекарайте следобеда или вечерта на открито, разходете се, това ще помогне за облекчаване на стреса.

Телец – Възможно е приятел или друг човек, на когото разчитате, да се размине с очакванията ви. Сега е най-добре да разчитате на собствените си сили. Укрепете вашите партньорства и семейни отношения.

Близнаци – Не се фокусирайте твърде много върху незначителните дребни неща, които просто отнемат от енергията ви. В областта на любовта бъдете по-отворени за нови идеи. Може да се изкушите с някои покупки и да похарчите непредвидени средства.

Рак – Днес ще се посветите на лични дела и нищо няма да ви попречи. Трябва обаче и да си почивате, защото нямате много енергия през този период. В областта на любовта ще бъдете по-уязвими и няма да мислите обективно.



Лъв – Нерешени битови въпроси или рутинната монотонност могат да се превърнат в заплаха за семейното щастие. Не бъдете груби с любимите хора днес, не се карайте на децата и партньора си. Ако карате кола, тогава трябва да бъдете много внимателни на пътя днес.

Дева – Бъдете себе си днес и не се колебайте да говорите за вашите идеи. Опитайте се обаче да избягвате ненужни конфликти, които само ще ви изразходят енергията. Ако имате нужда от съвет, говорете с близък приятел.

Везни – Ще имате много отговорности, така че организирайте времето си добре. Помислете хубаво, преди да правите каквото и да било, особено когато става въпрос за лични цели. Старайте се да укрепите отношенията с партньорите си.

Скорпион – Разговорите с приятели ще ви накарат да се чувствате чудесно и ще ви помогнат да се отървете от много грижи. Лесно ще намерите решение на проблема, който ви притеснява от дълго време. Може да имате някакъв повод да празнувате тази вечер.



Стрелец – Цял ден ще се чувствате чудесно, а оптимизмът ви ще бъде заразен. В областта на любовта нещата са добри. Може би е време да обсъдите съвместни планове с партньора си. Направете малко бягство от ежедневието, имате възможност днес за това.

Козирог – Строгият Сатурн ще накара някои хора от знака да почувстват неоправдано раздразнение. Опитайте се да не казвате тежки думи на семейството и приятелите си. В никакъв случай не започвайте да говорите за права и да спорите с по-възрастни роднини!

Водолей – Възможно е да се срещнете с някои интересни хора, които ще подобрят настроението ви. В областта на любовта не бързайте с решенията - едно е да бъдете спонтанни, а съвсем друго да действате безразсъдно.

Риби – Астрологичната прогноза показва, че трябва да се изправите пред трудна задача, но решението ще лежи на повърхността. Нужно е само да го видите. Трябва да изберете кой е вашият основен приоритет в живота.