Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, всички ваши мечти се сбъдват през септември

Благоприятен месец, пълен с възможности. Ще бъде много по-ефективен от предишния, ще ви позволи да приключите с отдавна започнатите дела. Всичко, което сте си поставили за цел, можете да постигнете. Звездите ще съдействат във ваша полза и сега е моментът да реализирате всичко, за което сте мечтали.

Въпреки че се сблъсквате с досадни ситуации в професионалната област и ви липсва свободното общуване, самочувствието ви ще остане непроменено. Вие обичате психологическите игри, за да изпитате хората насреща си.
В началото на септември са възможни неочаквани неща. Някои от замислените планове могат да се сбъднат. Бъдете подготвени за факта, че към края на месеца ще трябва да вземате някакво важно решение. То може да се отнася до абсолютно всяка една област: работа, бизнес, любов, семейни отношения.

Влизането на планетата Меркурий във Везни на 5-ти септември ще ви помогне да общувате по-добре, да се освободите от напрежението. Време е да вземате решения, без да се страхувате от промените. А на 22-ри е есенното равноденствие. Сбогуване с лятото и посрещане на есента. Слънцето навлиза във Везните, знака на баланса, което ще ви помогне да балансирате емоциите си и да преодолеете много от страховете си.

Възможни са сърдечни проблеми. В средата на месеца може да има чести аритмии. Трябва да намалите напрежението и да се храните по-здравословно. Прекарвайте повече време с приятели, разхождайте се на чист въздух, това ще помогне за облекчаване на стреса след тежък работен ден. Освен това, дори и в най-стресовите ситуации, не трябва да казвате излишни думи на близките си, защото поради това са възможни конфликти

Венера, която управлява вашето поле на любовта, ще влезе в опозиция със Сатурн и квадрат с Марс през първата десетдневка на септември, което ще внесе монотонност, охлаждане, разногласия по важни въпроси във връзката ви с любимия човек и прояви на ревност. Бъдете отворени за компромиси. Влизането на Венера в знака на Лъв ще ви даде възможност да се съгласите с любимия човек по общи цели, а това ще ви помогне да преодолеете предишни разногласия и да внесе хармония във вашите отношения.

Не можете да избягате от бурната си игра на съблазняване и жизнена страст. Обзети сте от неописуемата нужда от промяна. Това е времето, когато на любовната сцена се отварят нови и много положителни тенденции.

Хората, които ще срещнете този месец, са източник на истинско вдъхновение. Приятелските контакти ще бъдат особено важни. В някои случаи са възможни подновяване на стари връзки и нови романтични приключения.