Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, вслушвайте се в приятелските съвети

Овен - Ще решавате само актуални въпроси. Някои от вас ще водят преговори, където ще се изисква вземане на твърди окончателни решения. Съдбата ще ви постави в нови условия на съществуване, по-скоро съзидателни, отколкото разрушителни.

Телец - Днес професионалните ви постижения ще бъдат на високо ниво. Направете си нов план на действие, бъдете открити за нови идеи и запознанства. Добро време за размишление и анализи, но не бързайте да вземате решения.

Близнаци - Днес всичко ще ви се удава с лекота, затова наблегнете на решението на настоящите проблеми, без да губите ценно време. Благоприятно е за близост с партньора ви и изобщо за любовни и приятелски срещи.

Рак - Ако сами не си създадете проблеми, тогава денят ще бъде успешен. Днес ще наблегнете над сериозните професионални въпроси. Не всичко зависи от вас, но също и от други хора. Следете дали се спазват вашите права.

Лъв - Възможно е днес да възникнат спешни дела или да се наложи да ликвидирате някакви проблеми. Ще натрупате нови и полезни впечатления от срещите си с интересни хора. Благоприятно е за общуване с любимия човек.

Дева - Денят е наситен с емоции и добър за общуване. Ще промените гледната си точка относно някого или нещо. Особено избягвайте разправии с най-близките хора до себе си, дори ако сте убедени, че вършат нещо нередно. Оценявайте философски случващото се.

Везни - Няма нужда да бързате за никъде. Ще имате възможност да се порадвате на простите житейски радости. Обръщайте внимание не само на дребните детайли в работата си, но и на всичко останало.

Скорпион - Днес ще можете да определите ясно целите си и да започнете да работите активно за постигането им. Възможно е да намерите нещо изгубено, за което сте забравили дълго време. Вслушайте се в приятелските съвети.

Стрелец - Постарайте се да сте точни във всичко и нещата ще вървят по мед и масло, ще ви се удават с лекота и ще бъдете доволни. Някои въпроси ще се решат и без вашата инициативност, просто от само себе си.

Козирог - Днес ще сте настроени по-делово. Може да помислите да обедините усилията си с деловите си партньори. Чувствителността ви е повишена, но можете да вземате мъдри решения. Възможно е да възникнат разногласия в любовните или семейните отношения.

Водолей - Делата ви ще се развиват успешно, всичко ще става по най-добрия начин за вас. Има вероятност обаче да ви въвлекат в спорове и конфликти и да се влошат отношенията ви с някого. Внимавайте какви думи изричате.

Риби - Днес можете да станете господари на ситуацията или обратно, да зависите от хората около вас. Ако тръгнете да се занимавате с няколко неща едновременно, то стресът ви е гарантиран. Опитайте се да избегнете конфликти по време на работа и у дома.