Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, зад ъгъла ви дебне кандидат за романтична връзка

Овен – Трябва да проявите точност и малко повече строгост в по-сложните жизнени ситуации. Лесно ще намерите език даже с тези, които не се стремят твърде към общуване. Не вдигайте тежести, може да възникват неприятни последствия.

Телец – Жизненият тонус постепенно се повишава. Днес сте склонни да се ръководите от навиците си и едва след това да отчитате нуждите на други хора. Ще бъдете нервни и непоследователни, особено ако вашите желания са срещнали критика и съпротива.

Близнаци – Днес ще можете да се справите с всички поставени задачи самостоятелно. Бъдете внимателни по материалните въпросите. Всяка недоизказаност или намеци в отношенията с партньора ви може да доведе до конфликт.

Рак – Денят е благоприятен за общуване и за продуктивна дейност. Личният ви живот ще бъде богат и динамичен. Ще се избавите от старите конфликти и ще сложите край на взаимните претенции. Тези Раци, които са сами, да се вгледат внимателно в близкото обкръжение.

Лъв – Днес може да получите важен съвет. Обезателно се вслушайте в него! Мнозина от вас ще покажат непремерена разточителност и показна щедрост. Всичко това е излишно. Обмисляйте всеки ход, когато става въпрос за пари.

Дева – Вашето настроение ще зависи от това, доколко ви е приятна работата, която имате да вършите. Редувайте равномерно труд и почивка. Не се страхувайте от нов обрат на събитията, всичко ще води до по-добро.

Везни – Действайте колкото може по-активно! В помощ ще ви бъдат вашият оптимизъм, интуицията и умението да намирате общ език с почти всеки. Интимните ви отношения се хармонизират. Сега и двамата с партньора си сте настроени на една и съща вълна и сте готови да продължите да изграждате собственото си щастие.

Скорпион – Необходимо е да съблюдавате техниката за безопасност при работа с остри и режещи предмети. Има голяма вероятност от получаване на нараняване. Обсъдете плановете за близкото бъдеще със семейството си. Скорпионите, които са сами, могат са срещнат кандидат за романтична връзка.

Стрелец – Съсредоточете се върху практическата част на делата си. Възможно е да възникнат спорове на работното ви място. Не губете чувството си за хумор и не позволявайте да ви напусне доброто настроение. Стремете се да получите максимум удоволствие от живота!

Козирог – Отлично време за планиране и структуриране на задачите. Вие ще съумеете да координирате даже тези неща, които изглеждат несъвместими. Вашите лидерски качества ще ви помогнат при вземането на важни решения.

Водолей –
Денят може да се окаже сложен и напрегнат в общуването с околните. Трудно ще водите диалог с близки хора или такива, чиито интереси се пресичат с вашите. Каквото и да трябва да правите, стремете се към умереност.

Риби – Ако се поддадете на емоциите си, те ще ви повлияят на действията и лесно ще допуснете грешки. Обмисляйте внимателно всяка стъпка от ваша страна. Настроението е близко до романтично. Време за влюбените и поетите.