Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпионите пръскат сексапил. Риби, намерете време за почивка

Това е благоприятен период за уреждане на занемарени проблеми и изпълнение на отложени задачи.

Овен – Днес личните ви дела и желания ще бъдат на първо място. Хубаво е да се въздържате от поверителни разговори с други хора, както и от излишна показност на добрина. Най-добрият начин е да се държите естествено.

Телец – Днес ще се посветите изцяло на своите задължения и задачи. Пазете здравето си, което сега е крехко и уязвимо. Обръщайте внимание дори на дребните симптоми. Вечерта се отпуснете като се отдадете само на приятни занимания.

Близнаци – Ако отношенията ви с околните ви карат да се чувствате изморени днес, намерете възможност да прекарате малко време далеч от всичко, като се дистанцирате от проблемите, потопете се в атмосфера на уединение и спокойствие.

Рак – Днес нещата може да ви изглеждат малко по-трудни. Ако трябва, променете позицията си или подхода. Стремете се да бъдете по-оптимистични и вярвайте повече в себе си. Звездите ви съветват да разчитате главно на интуицията си и собствените си сили.

Лъв – Днес би било добре да вложите повече разум в действията си. Не бива да се отпускате прекомерно, точно обратното – трябва да се стегнете! Има вероятност да се допуснат грешки, чиито последици могат да засегнат не само за вас, но и други хора.

Дева – Днешният ден може да повдигне много въпроси. Спокойствието в семейните отношения лесно може да бъде нарушено. Помнете, че разочарованието е лош съветник. Само чрез конструктивен подход ще можете да се справите с всичко.

Везни – Днес ще е трудно да спазвате чувството за мярка и да бъдете умерени. Някои представители на знака ще попаднат във властта на емоциите, които изцяло ще ги завладеят. Хубаво време да се отпуснете и да се порадвате истински на живота без всякакви угризения!

Скорпион – Днес може да бъдете малко разсеяни и леко отнесени, поради което може да пропуснете важни неща. Вашият засилен сексапил и магнетична загадъчност ще ви направят значително привлекателни в очите на противоположния пол. Може да заложите стръвта.

Стрелец – Днес усещането ви за жизненост и креативност ще ви даде нов тласък да продължите напред по-уверено и смело, когато става въпрос за постигане на вашите цели. Винаги се старайте да действате методично, дипломатично и логично.

Козирог – Днес е възможно да срещнете трудности в работата или в друго, но това не бива да ви притеснява. С малко повече търпение и постоянство нещата ще се наредят добре. Само бъдете по-отговорни и организирани. Разчитайте и на подкрепата на близки хора.

Водолей – Връзката ви изглежда има нужда от малко освежаване. Опитайте да оставите обичайната рутина настрана и подгответе една любовна, романтична вечер с партньора си. Внесете малко разнообразие, направете нещо ново и неочаквано.

Риби – Инстинктът днес ще ви води в правилната посока. Макар да ви чакат работа и задачи, непременно намерете време за почивка и релаксиращи занимания. Добре ще е да не се доверявате на всички хора и да бъдете по-селективни относно това с кого прекарвате времето си.