Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Специален великденски хороскоп за всяка зодия

Духовни послания за всеки зодиакален знак за 2 май, неделя

Овен – Превключете предавките и се фокусирайте върху това, което ви кара да се чувствате в безопасност и комфорт. В този момент всяко безпокойство е излишно! Съсредоточете се върху онова, което действително си струва. (Прочетете Псалм 132)

Телец –
Меркурий и Слънцето са насочили вниманието си към вашия знак. Тези транзити укрепват чувството ви за лична сила, засилвайки вашето влияние и присъствие. Сега е подходящ момент да обмислите нови лични инициативи. (Прочетете Псалм 24)

Близнаци –
Реалността ви стига! Целите и мечтите ви придават допълнително значение на настоящето. Отърсете се от всичко, което ви дърпа назад. Чувствайте се пълноправни господари над личността си! Бъдете свободни! (Прочетете Псалм 19)

Рак – Независимо какво ви се случва днес, концентрирайте се върху утрешният ден! Планирайте потребностите си, подредете приоритетите си! Изхвърлете зад борда всичко, което е излишно и ви дърпа назад. (Прочетете Псалм 21)

Лъв – Няма връщане назад! Има отиване само напред! Миналото е недосегаемо и нищо не може да го промени. Затова гледайте само напред, за да не пропуснете настоящия момент и отново да съжалявате! (Прочетете Псалм 37)

Дева –
Всеки ден получаваме послания и знаци от Вселената. С готовност приемайте това, което виждате, чувате и чувствате в сърцето си. Може да не сте способни да извършите някое велико дело, но започнете оттам, където сте стигнали, и направете това, което е по силите ви. (Прочетете Псалм 45)

Везни – Нещата невинаги са такива, каквито изглеждат и каквито ви се искат. Но трябва да имате вярата, че това, което се случва, е за ваше добро. Някой ден ще го разберете сами, когато му дойде времето. (Прочетете Псалм 51)

Скорпион – Често ни се струва, че страданието ще ни погълне, че никога няма да свърши, но ако осъзнаем, че то също отминава, че е временно, можем да го преживеем много по-леко и да оценим какво трябва да научим от него. (Прочетете Псалм 52)

Стрелец –
Светът е пълен с ежедневни чудеса. И в него има достатъчно любов и надежда за всички. Очаквайте най-хубавото и то ще дойде! Каквото и да става, не губете вяра! Хубаво или лошо – бъдещето ви очаква! (Прочетете Псалм 64)

Козирог – Запомнете, че колкото повече давате на някои хора, толкова повече започват да изискват от вас, защото ви вземат за даденост. Ако се опитват да се възползват от добротата ви, трябва да покажете съвсем твърдо, че не сте на този свят за тяхно удобство. (Прочетете Псалм 55)

Водолей – Дишайте бавно и дълбоко, това ще ви помогне да увеличите и подсилите аурата си. Може да визуализирате едновременно с дишането си цветовете на дъгата един по един и си представяйте как достигат до всяка една клетка на тялото преди да се влеят в аурата ви. (Прочетете Псалм 47)

Риби –
Макар, че животът е обсипан с предизвикателства, той е богат и на радости, и хубави преживявания (понякога просто не искаме да ги видим). Всяка сутрин щом се отърсите от съня, поемете няколко дълбоки глътки въздух и утвърдете любовта, която изпитвате към себе си. (Прочетете Псалм 75)