Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Спокоен и приятен ден за Рибите

Овен – Вие сте искрени в своите импулси. Подходящо време да поемете инициативата в личните си взаимоотношения, да направите първата стъпка към човека, който ви е симпатичен, да изповядате чувствата си. Възможно е да се възстанови стара връзка.

Телец –Днес е добре да бъдете по-организирани и подредени, по-практични. Може да настъпят моменти на объркване в делата ви. Бъдете внимателни към дребните детайли. Интензивни емоции благодарение на влиянието на Луната.

Близнаци – Здравият скептицизъм и изследователски подход в повечето случаи ще се окажат най-добрата тактика, тъй като от самото начало те ще ви спасят от ненужни илюзии. Не приемайте нищо за даденост. Не е време за нови запознанства.



Рак – Въпреки всички трудности и напрегнати моменти, успявате да запазите спокойствие, да не се поддавате на провокации. Звездите препоръчват в този ден да положите усилия за хармонизиране на отношенията с партньора си.

Лъв –Ако прибързвате и се поддавате на мимолетните импулси, нищо чудно по-късно да съжалявате. Дори да знаете, че някои от вашите действия могат да имат сериозни последици, вие продължавате да действате по свой начин, надявайки се на добър късмет и благоприятни обстоятелства.

Дева –Проблемите днес ще ви се отдаде да решите лесно и бързо. По-трудно ще ви е в отношения с околните. Склонни сте да приписвате собствените си мисли и желания на другите, което често води до неприятни моменти.



Везни – Постарайте се да се избавите от всичко сиво в живота си. В този ден е необходимо да се обкръжите с красиви неща и позитивни хора или в приятна обстановка да се отпуснете, да поседите и да помечтаете.

Скорпион –Проверявайте фактите, дори ако всичко ви изглежда ясно. Може да пропуснете някои важни подробности. Обърнете внимание на всички нюанси. Опитайте се да прецените плюсовете и минусите и може би ще промените мнението си.

Стрелец – Действайте независимо, ръководени само от аргументите на собствения си здрав разум. Ще бъде полезно също да се вслушате в съветите на другите хора, да използвате опита на колеги и партньори. Така ще можете да избегнете много грешки и по-бързо да постигнете важните цели.



Козирог –Вие сте изпълнени с енергия и действате решително. Уверени сте, че се движите в правилната посока и не грешите – някои цели скоро ще бъдат постигнати. Смяната на обстановката ще ви вдъхнови, ще ви дари с нови идеи. Приятни моменти очакват някои.

Водолей
–Днес ще сте леко разсеяни, така че внимавайте да не пропуснете или забравите за нещо важно. Ще успеете да постигнете всичко, което сте планирали, само ако успеете да се съсредоточите върху основните неща и да отхвърлите незначителните.

Риби – Денят ще е много спокоен и приятен, няма сериозни причини да се притеснявате и безпокоите. Трябва да сте по-критични към идеите, обещанията, предложенията на други хора, както и към казаното от тях. Съдбата подготвя приятна изненада за мнозина.