Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стара любов възкръсва в живота на Телеца, нови запознанства за Овена

Овен –Денят обещава успех в интелектуалната дейност и бизнеса. Днес няма нужда да започвате нови неща, докато не завършите старите. Ще се разшири кръгът на вашите интереси. Нови запознанства и срещи с интересни хора са твърде възможни

Телец – Денят ще бъде труден, но не всичко е толкова мрачно, имате шанс да постигнете успех. Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, звездите ви съветват да се държите естествено - това ще спомогне за укрепване на взаимното разбирателство.

Близнаци – Не сподавяйте творческите си пориви. Точно обратното, отделете им нужното внимание, използвайте импулсите. Старите приятели могат да напомнят за себе си. Денят е подходящ за възстановяване на стари връзки.

Рак –Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни, когато работите с информация, в разговори с колеги и близки хора, защото не са изключени грешни заключения и да има обидени. Обърнете специално внимание на съдържанието на документите, които подписвате.

Лъв –Възможно е да възникне конфликт в приятелски кръг. Когато става дума за разговори по неудобни теми, не забравяйте поговорката: ако нямате какво добро да кажете, изобщо не казвайте нищо. В такива случаи думата е сребро, а мълчанието - злато.

Дева – Вие сте активни и упорити, но безразсъдните действия няма да доведат до желания резултат, а по-скоро ще станат причина за неудобни ситуации. Въпреки това, винаги можете да промените посоката на действията си.

Везни – Днес не бива да форсирате събитията. Препоръчително е да приемете за себе си състоянието на нещата такова, каквото е. Общуването с колеги ще бъде благоприятно, можете да обсъдите съвместни действия или проекти.

Скорпион –През деня ще бъдете обхванати от различни импулсивни желания. Емоциите ви сега са по-интензивни, дори и малките неща могат да ви подразнят. Възможно е човек от вашето обкръжение да е източник на неприятности.

Стрелец – За съжаление съществува риск от нараняване, така че трябва да бъдете по-внимателни от обикновено. Слушайте сигналите на тялото, може би отдавна ви изпраща съобщения, на които не сте обърнали внимание.

Козирог – Денят не обещава лесен успех, но можете да постигнете сравнително добри резултати, ако вложите повече усилия. Не се отказвайте от плановете си, ако нещо се обърка – помнете, че настойчивостта постига чудеса.

Водолей – Не бъдете агресивни, докато се опитвате да прокарвате личните си интереси. Ще постигнете целта си с хитрост и дипломация. В този ден е по-добре да се задоволите с това, което е, не бива да насилвате събитията.

Риби – Бъдете търпеливи, не вземайте прибързани решения. Старайте се да не се карате с тези, които са ви скъпи. Ако някои въпроси не могат да се решат по мирен път, обсъждането им трябва да бъде отложено.