Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Страхотен ден за Телеца, нова връзка за Рибите

Овен- Обстоятелствата около вас са нестабилни, но времето работи във ваша полза. Вашите действия ще бъдат стремителни, някои хора ще трябват да се съобразяват с вас, колкото и да не им харесва това.

Телец-
Чувствате се твърде добре въпреки многото работа, задължения и проблеми, сякаш напук на всичко. Доброто ви благоразположение ще способства за хармонични отношения, както в личен, така и в общ план.

Близнаци-
Общувайте с околните, така може да получите важен съвет. Ако положите определени усилия, ще се справите с трудностите и ще получите очакваните резултати. Въздържайте се от нападки в днешния ден срещу когото и да било.

Рак-
Днес и най-малкото необмислено действие може да доведе до грешки. Погрижете се за безопасността си. Лъжите и извъртанията няма да могат да ви помогнат. Така само ще си навредите.

Лъв-
На работното място може да възникнат проблеми с ненавременно подадена информация, пречки и забавяне от страна на колеги, неуредена документация. Това от своя страна ще доведе до много неразбории.

Дева-
Ден на илюзии и измами. Внимавайте какви мисли имате в главата си и се опитайте да се отървете от лошите. Натоварването в службата ще се увеличи. Ще трябва да балансирате между своите и чуждите интереси.

Везни-
Атмосферата ще бъде леко напрегната днес. Възможни са всякакви проблеми от битов характер. Бъдете предпазливи с домашната техника и много внимателни с тайните любовни връзки.

Скорпион- През днешният ден може да имате упадък на жизнените сили и творческата енергия. Повечето от вас ще покажат прекалена емоционалност. Препоръчва се самоанализ и критична самооценка на своите постъпки, планове и стремежи.

Стрелец-
От вас ще се изисква своевременно вземане на решение. Намирате се в малко сложен период, който ще трябва да преодолеете със силата на волята си. Вярвайте в себе си. Внимавайте да не допускате нови грешки, всичко друго ще се оправи.

Козирог- Ден на пасивността. Желателно е да го прекарате на спокойствие и в уединение. Не започвайте нищо ново, но трябва да завършите това, което вече е започнато. Пазете се от случайни контакти, от неочаквани изненади.

Водолей
- Благоприятен ден за делова и умствена работа. Малко физическо натоварване също няма да навреди. Разчитайте предимно на себе си. В личният живот може да се появят недоразумения. Възможно неочаквано известие.

Риби- Можете да правите планове, да търсите информация и да създавате нови връзки. Използвайте това време, за да актуализирате реалните и виртуални контакти. Не пренебрегвайте съветите и напътствията на по-опитни хора.