Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Страст и радост за Везните през февруари

Почти целия месец Слънцето се движи през 5-ти дом на хороскопа на Везни. Времето не е подходящо за щурм и успехи в кариерата. Но представителите на знака лесно ще намерят нестандартни решения на сложните проблеми и ще запазят позитивно отношение във всяка ситуация.

Обстоятелствата са изключително благоприятни за вас. Подхождайте премерено към всичко, което ви се случва, за да не направите ненужна грешка.

Пазете се от рискове и резки промени. Избягвайте да приемате рисковани сделки, които включват големи инвестиции в началото на месеца. Могат да ви причинят големи загуби. Бъдете сигурни за всяко ваше действие и не се увличайте в безразсъдно поведение. Възползвайте се максимално от нещата, които вече имате и се подгответе да задействате един от плановете си. Нещата ще се променят и звездите ще ви облагодетелстват.

Венера ще влезе в знака на Водолей на 1 февруари и ще увеличи вашата креативност, ще ви вдъхнови. Ще бъдете пълни с много идеи. А Везните, които са креативни, ще имат особен късмет.

Възможни са проблеми със синусите и дихателните органи. Прекарвайте свободното си време в разходки и бъдете възможно най-много на места сред природата, където има чист въздух.

Ще внесете нещо ново във връзката си с партньора си, което ще ви донесе истинско освежаване. Ще бъдете в настроение за забавление и отношенията ви ще бъдат изпълнени със смях и радост. Втората половина на февруари Венера ще направи квадратура с Марс и ще стимулира страстите ви. Може да има ревниви сцени, да възникне подозрение. Ще бъдете изправени пред проблеми, които досега не сте имали. Важно е да останете спокойни и да мислите разумно. За щастие това ще бъде краткотрайно.

Ще има хора, които открито ще ви покажат, че се интересуват от вас. Един интересен човек ще се върне във вашия живот.