Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, бъдете нежни и търпеливи! Лъвове, изненадайте любимия човек!

Според древното вярване (и астрологията), всичко е написано в звездите. Нека следваме заедно всеки ден това, което ни очаква в областта на сърдечните дела според звездите!

Овен – Може да сте забравили нещо или да не сте изпълнили обещание, което сте дали на любимия човек, затова може да е време да го компенсирате, преди да се стигне до конфликт. Независимо от това, веселост ще характеризира денят ви и всичко ще върви чудесно.

Телец – Ако човек вечно се тревожи за нещо, това ще завърши само с хронична тревожност, която рано или късно ще предизвика напрежение в една връзка, особено ако тази връзка е нежна и чувствителна по природа като любовта. Винаги гледайте от добрата страна на всичко, което е свързано с партньора ви.

Близнаци – Днес може да ви се иска повече грижа, внимание и най-вече преданост от страна на партньора, които той или тя може да не е в състояние да ви даде сега и дори не по ваша вина, а поради странични фактори.

Рак – Само по себе си не е проблем, ако човек е на различно мнение от любимия си човек и ако е мъдро отдаден на мира и хармонията, а не на постоянното си доказателство за правотата си. Създаването на общи мечти и цели е много важно и двамата трябва да се борят, за да ги постигнат.

Лъв – Днес, вместо да изразявате любовта си със скъпи подаръци или нещо организирано, помислете за малки, но по-лични изненади. Най-важното е нежността и атмосферата, която, ако успеете да създадете достатъчно добре, можете да очаквате наистина приятни ден и нощ, изпълнени с емоции и любов.

Дева – Има моменти във всяка връзка, когато да изразите честно настоящите си чувства може да причини повече вреда, отколкото полза, разбира се, това не означава, че трябва да ги криете, а да изчакате да ги изразите в по-подходящ момент.

ВезниВ един перфектен свят, в който човек би могъл да прави всичко, каквото си поиска, би имал много време за романтика с любимия човек, но в действителност сега може да се наложи да изпълнявате скучните ежедневни задължения. Опитайте се да ги завършите възможно най-скоро, тогава все още може да има шанс да спасите деня и да прекарате остатъка от него с някой, когото обичате.

Скорпион – Днес можете да преминете границата в общуването с някой, когото много обичате, и с това може да поемете голям риск. Вашата любов/връзка може още да не е готова за такова предизвикателство, затова не предизвиквайте съдбата.

Стрелец – Не бързайте с нищо в любовната сфера днес. Опитайте се да бъдете нежни и търпеливи и се уверете, че любимият човек се наслаждава на минутите, които прекарвате заедно, защото какво друго може да бъде в основата на една добра любовна връзка. И ако се радва, да бъдете заедно ви е гарантирано!

Козирог – Може да се окаже, че човекът, когото обичате, е доста разстроен днес, което може да направи нещата обезпокоителни.Така или иначе, бъдете щедри и задоволете всички искания на половинката си, за да може да се поддържа мир и хармония между вас.

Водолей – Днес може да почувствате, че ефективността на диалога между вас и любимия човек намалява и става все по-трудно. Дори и да не можете да подобрите комуникацията на партньора си, винаги можете да опитате да кажете това, което ви идва на ум веднага.

Риби – Днес може да се появи неудобен момент в любовните ви отношения, който внезапно може да се опитате да прикриете с изкривена усмивка или може би объркана реч. Веднага след като се овладеете, добре е да започнете честен разговор със съответния човек, за да изясните нещата, преди неловката ситуация да доведе до големи недоразумения и конфликти.