Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес е вашият ден

Ден подходящ за максимално потапяне в себе си и преживяванията си

Овен – Енергията на деня ще ви направи хиперактивни. Трябва да бъдете особено внимателни, когато става въпрос за действия, които засягат бъдещето на кариерата ви. Избягвайте да правите ненужни покупки.

Телец – Днес ще успеете да напреднете в някои планове, които имате наум, тъй като развитието на нещата ще е във ваша полза. Просто внимавайте да не се увлечете от прекален ентусиазъм и да не направите грешни ходове.

Близнаци – В личните взаимоотношения е време да преодолеете някои проблеми и да поговорите открито с партньора си. Просто не позволявайте на проблемите да ви съборят. Можете успешно да разрешите всяко усложнение, което изскочи на пътя ви.

Рак –Вземайте нещата в свои ръце и не очаквайте всичко да се случва от само себе си. Но бъдете много внимателни, което не означава да правите прибързани ходове и да поемате рискове при вземане на важни решения.



Лъв – Необходимо е да покажете повече сериозност и зрялост днес. Организирайте се и измислете план за действие. Новата стратегия е вашата рецептата за успех и гарантирано ще доведе до положителни резултати за вас.

Дева – Този ден е благоприятен за реализиране на вашите цели, но стресът, който ви е обхванал, действа като възпиращ фактор да постигнете това, което искате. Направете си добър план и не го пропускайте пред задълженията, защото така ще получите още повече.

Везни – Преди всичко не забравяйте, че не можете да вземете правилните решения и да се отървете от проблемите, които ви изтощават и развалят настроението ви, ако действате импулсивно и прибързано.

Скорпион – Всички проблеми, пред които сте изправени сега, са само временни. Скоро ще влезете в период, който ще бъде много положителен и градивен за вас, когато животът ви ще започне да става все по-добър и по-добър.

Стрелец – Един добър ден за вас, когато можете да си прекарате приятно с любимите си хора и да се насладите на вдъхновяващи разговори за бъдещите ви планове. Една нова среща може да ви предостави радост.

Козирог – Губите излишна енергия като се тревожите за неща, на които не можете да не можете да повлияете сега. Наблегнете на тези, които можете да промените и на хората, които се нуждаят от вашата помощ и съдействие и на които можете да бъдете полезни.

Водолей – Водени сте от динамика, приповдигнатост и нетърпеливост да се впуснете в нови приключения! Трябва обаче да сте по-внимателни, когато става въпрос за вашите финанси. Избягвайте нови рисковани операции и се опитайте да сведете разходите си до минимум.

Риби – Фокусирайте се върху себе си и нещата, които искате. Направете това сега, тъй като достатъчно дълго сте се пренебрегвали. Необходима ви е добра почивка. Подходящо време за кратко романтично бягство от монотонността.