Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес някой ще ви изпрати силни любовни сигнали

Овен – Не поемайте големи рискове, бъдете разумни. Не се излагайте на емоционални и стресови ситуации. Обградете се с близки хора и бъдете спокойни. Потопете се в любовта без напрежение.

Телец – Във връзката ви нещата вървят добре днес. Вие се разбирате веднага и няма търкания. Може би това е възможност да се измъкнете от ежедневието и да направите нещо заедно. Разходка или вечеря в любимия ви ресторант могат да направят деня още по-сладък.

Близнаци – В професионалната област ще постигнете бърз напредък, а в любовта ще се появят нови желания и нужди. Вие сте в романтично настроение и копнеете за уютна вечер с партньора си. Какво ще направите за това?

Рак – Ще бъдете по-чувствителни и това ще ви направи по-избирателни относно общуването с хората. Използвайте креативността си за решаване на някои практически проблеми. В любовта контролът е във вашите ръце.



Лъв – Вашето партньорство е напрегнато днес. В някои ситуации възникват ненужни недоразумения и конфликти, които водят и двамата до дисбаланс. Това ви прави склонни да избягвате партньора. Със сигурност не е оптималното решение.

Дева – Не губете време за ненужни неща. Трябва да се освободите от напрежението, което ви заобикаля. В любовния живот се стремите към мир и хармония, научете се да се радвате на живота.

Везни – Няма да имате много търпение и ще трябва да промените подхода си, защото може да ви донесе проблеми. Не участвайте в безполезни дебати. В професионалната област отделете време за разрешаване на ситуация. В любовта бъдете открити.

Скорпион – Днес нещата няма да тръгнат както очаквате, но това не означава, че никога няма да се оправят. Отпуснете се, максимално се изолирайте от стресови ситуации. Общувайте с позитивно настроени хора.



Стрелец – Някой днес ще се обърне към вас с романтични намерения, въпреки че може да не разчетете веднага сигналите, които ви изпращат. Играта на флирт, ухажване и завладяване ще ви донесе доза забавление в живота и ще се насладите на това чувство.

Козирог – Днес ще "помиришете" големите възможности преди всички останали, но за да ги използвате, ще трябва да реагирате бързо. Бъдете по-решителни в сюблимния момент. Не позволявайте на никой да ви отнеме предимството.

Водолей – Придържайте се към вашите ценности и денят ще мине без проблеми. Не слушайте прекалено много другите, ръководете се от възгледите си. Ще намерите решение на въпрос, който отдавна ви безпокои.

Риби – Днес взаимодействието между Луната и Венера ви дава мечтателно, романтично и съзерцателно настроение. Изпитвате копнеж за спокойна и хармонична атмосфера и необходимост да се гушкате в уютния диван и да помечтаете.