Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес някой ще ви съблазни

През целия ден не се препоръчва да предприемате или купувате нищо важно. Пазете се от изкушения и съблазни.

Овен – Много е вероятно днес да бъде поискано от вас да отговаряте за свои постъпки, действия или думи. Помнете, че самонадеяността може да ви навреди, затова бъдете по-скромни. Не се нагърбвайте с допълнителни задължения и отговорности. Вашите са достатъчни засега.

Телец – В общуването си днес се стремете да избягвате навлизане в опасни води – лесно могат да избухнат спорове и да се стигне до противоречия. Денят не е подходящ за предприемане на важни действия.

Близнаци – Днешният ден може да се развие малко нееднозначно и поради това да се окаже твърде напрегнат за някои от вас. Поради емоционалния и физически спад е възможно да имате затруднения в отношенията с партньорите и близките си.

Рак – Днес не разчитайте на покровителството на звездите относно предприетите действия. Нужно ви е да прекарате деня в спокойна и непринудена обстановка, да избягвате контактите и общуването с неприятни хора.



Лъв – Денят ще е доста динамичен и в крайна сметка изморителен за вас. Избягвайте разумно всякакъв вид претоварване както умствено, така и физическо. Въздържайте се от неуместни желания. Ако имате възможност, направете си един разтоварващ ден.

Дева – Въздържайте се от прибързани действия и решения под въздействието на емоциите. Опитайте се да не планирате нищо важно, денят не е особено благоприятен за подобни неща. Може да работите само по предварителните си планове.

Везни – Може да възникнат конфликти с ръководството, но не се страхувайте да защитавате интересите си по спокоен и дипломатичен начин. Научете се да броите до десет преди да кажете нещо и внимавайте за това, което говорите.

Скорпион – Нещо може да ви накара да се почувствате разколебани. Ако усетите, че някои хора искат да се възползват от вас, крайно време е да се освободите от тях. Звездите ви съветват да се погрижите преди всичко за собствените си интереси.



Стрелец – Донякъде от вас зависи как ще протече денят ви. Някои ще бъдат подложени на истинска съблазън. Вечерта може да бъде много приятна за вас и партньора ви, но разбира се това зависи предимно от вашите действия.

Козирог – В работата ще трябва да използвате въображението и креативността си, за да решите някои делови въпроси. Възможно е да възникнат пречки пред изпълнение на работните задачи, но можете да ги преодолеете.

Водолей – Както на работното място, така и у дома е възможно да има някои изненади, събития, които никой не би могъл да предвиди. Днес най-добре да запазите тайните си за себе си. Уважавайте другите и не поставяйте личните интереси над интересите на околните.

Риби – Денят може да е сложен за мнозина. Някои задачи могат да се окажат непосилни за силите ви. Лесно раздразнителни ще бъдете и твърде категорични в съжденията си, което може да стане повод за спорове в общуването.