Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес ще бъдете истински авантюристи

Овен – Денят не е лесен, но трудностите не ви плашат. Вие ще бъдете в състояние да решите проблемите, които ви безпокоят в последно време. Трябва да бъдете по-внимателни с финансите, сега не е подходящо време за спонтанни покупки.

Телец – Денят е пълен с неочаквани неща, а вие сте готови да импровизирате. Оставете за после тези дейности, които изискват повече усилие. Вие живо се интересувате от всичко. Идете на разходка, заредете батериите си под слънчевата светлина.

Близнаци – Денят обещава да бъде ползотворен и ефективен. Няма да е лесно да намерите общ език с другите, но вие сте тактични и деликатни, така че ще се справите със задачата перфектно. Свободното време се препоръчва да се посвети на творческа дейност (рисуване, шиене на гоблен, друго).



Рак – Вие ще бъдете неудържими, когато става въпрос за работа, така че изчистете списъка със задачи напълно, за да си дадете възможност за малко почивка след това. Една част от деня ви ще бъде посветена на грижите за вашите близки.

Лъв – Днес запазете спокойствие и не бързайте да реагирате светкавично. Не бъдете твърде критични. Всяка негативност може да създаде проблеми. Старайте се емоциите да не се отразяват на текущите ви взаимоотношения и настроението.

Дева – Денят може да е труден за мнозина. Понякога причината за проблемите са собствените ви грешки, думи или несериозното отношение към нещата. Комуникацията с другите е деликатна, можете да обидите онези, които не са ви сторили нищо лошо.

Везни – Погрижете се за това, което ви прави щастливи, намерете причина да се усмихвате, да се наслаждавате на малките неща. Важно е да не гледате назад към миналото, а да живеете в настоящето.



Скорпион – Днес имате достатъчно енергия, която трябва да използвате за задачи, които отлагате от дълго време. В областта на любовта нещата са стабилни, просто не е нужно да прекалявате с изискванията.

Стрелец – Днес сутринта ще се събуди авантюристът във вас и ще ви насърчи да направите нещо необичайно през деня. Ще трябва да си намерите съучастник в приключението наречено "Живот". Бъдете разумни и внимателни.

Козирог – Не се опитвайте да контролирате всичко, което се случва около вас. Вие ще успеете да запазите самообладанието си и няма да позволите на емоциите да надделеят над здравия разум. В такъв заплетен и натоварен ден това просто е необходимо.

Водолей – Днес ви очаква един динамичен ден. Нуждаете се от по-добро управление на времето си. Влиянието на близък приятел ще ви помогне да откриете къде грешите. Не прекалявайте в любовта със съмненията.



Риби – До края на деня ще решите много проблеми, не само вашите, но и тези на другите. Днес е добре да бъдете деликатни и тактични във взаимоотношенията си. С началото на нови дела е по-добре да не бързате, помислете отново.