Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес ще горите в пламъка на страстта

Овен – Дошъл е моментът да обмислите собствените си нужди и да приведете плановете си в движение. Най-накрая ще можете да се справите с проблеми, които изглежда са били в застой за дълго време. Очаквайте нови възможности, които ще ви изненадат приятно.

Телец – Чувствате се уверени и това ви дава по-оптимистичен вид. Това ще ви помогне да разрешите по-добре ситуации, които може да се окажат проблемни. Ще бъдете приятно изненадани от резултатите от вашите действия.

Близнаци – Това е ден за прекарване на времето с най-близките и любими хора, с които наистина може да се отпуснете. За онези, които са в партньорство, е време да забравят за ежедневната работа и проблеми и да прекарат малко качествено време с другарчето си.

Рак – Добре би било да се държите на дистанция от хората и събитията днес и да се пазите. Оставете нещата такива, каквито са и запазете нужното спокойствие. Това ще ви помогне да имате по-добър ден.



Лъв – Днешните звезди повишават настроението ви и благоприятстват вашите планове. Планетите оказват положително влияние върху вас и гарантират, че всички ваши проекти ще стигат до благополучно завършване.

Дева – Трябва да положите усилия, за да подобрите работните си отношения. Това ще ви спечели съюзници и поддръжници, вместо да се налага да се борите с врагове и конкуренти. Опитайте да създадете климат на сътрудничество между вас и вашите колеги.

Везни – На работа всичко върви добре, така че няма причина да продължавате да се стресирате. Затова просто се отпуснете. Що се отнася до връзката ви, всичко също ще върви добре, стига да спрете да си представяте най-лошото при най-малката провокация.

Скорпион – В момента нещата вървят добре и това със сигурност ви носи малко облекчение. Звездите ви се усмихват благосклонно. Ако сте нажежени, излезте и се възползвайте максимално от този ден.



Стрелец – Пламъкът между вас и партньора ви се разгаря силно и вие сте щастливи и безгрижни, наслаждавайки се на любовта, която изпитвате един към друг. Повишеното ви либидо и необузданата ви страст ще бъдат приятна изненада за вашия партньор/ка.

Козирог – По време на работа днес ще трябва да бъдете изключително внимателни, защото е твърде лесно да попаднете в капан. Не разкривайте плановете си на никого, защото сте изправени пред сериозна конкуренция.

Водолей – Ако все още търсите този специален човек, това е чудесен ден за търсене на любов, така че се възползвайте максимално от него и излезте навън и може би просто ще намерите това, което търсите.

Риби – Имате големи очаквания, но апатията ви наистина не помага много. Няма да стигнете до никъде, ако не поемете инициативата! Целите ви наистина са доста амбициозни, но вашите таланти и способности ще помогнат да видите мечтите си реалност.