Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес ще омагьосвате с чара си

Спокоен период. Търсете спокойствието и вътрешната хармония. Отворете се за нови знания и мъдрост. Нека душата ви да се изпълни с благодатта и мира на този ден.

Овен – Вие се биете на твърде много фронтове и това ви затруднява да постигате победи на всички от тях едновременно. Трябва да се отдръпнете и да се прегрупирате. Организирайте се по-добре, за да не се претоварвате от обстоятелствата.

Телец – Събитията се развиват с главоломна скорост и трябва да сте постоянно нащрек и готови да реагирате, ако искате да запазите контрол. Трябва да направите някои умни маневри днес, черпейки от богатия си опит и да се възползвате максимално от всякакви възможности.

Близнаци – Никога не спирайте да правите днешния ден по-добър от вчерашния. Днес облечете любимите си дрехи, отидете на любимото си място или изпълнете голямото си желание. Не чакайте някой друг да дойде да ви направи щастливи.



Рак – Стойте далеч от изкушенията. Не правете нещо, което може да ви донесе мигновено удовлетворение, а после дълготрайно разкаяние. Бъдете много внимателни да не нарушите хармонията и баланса в живота си.

Лъв – Усещате, че всичко около вас се случва твърде бързо, така че трябва да се отдръпнете, за да избегнете нежелани ситуации. Не лъжете партньора си, а бъдете честни и откровени за това, което ви притеснява.

Дева – Отново ще се сблъскате с проблем, който сте пренебрегвали от дълго време, така че може да се наложи да приложите някои нови методи за разрешаването му. Не си създавайте излишни притеснения. Приятелските контакти ще могат да ви помогнат да се отървете от такова настроение.

Везни – Опитайте се да не взимате решения, ако не сте ги обмислили правилно. Можете да срещнете някой, който ще промени вашите схеми. Време е да се справите с проблемите, които все отлагате!



Скорпион – Имате защитата на звездите, които ще ви помогнат да постигнете целите си. Ако сте претърпели сантиментален проблем, ще намерите начин да го преодолеете и социалният живот ще ви донесе много радости.

Стрелец – Вашата привлекателна личност може да предизвика завист. Старайте се да останете спокойни и да избягвате драстични решения, ако не сте напълно наясно с тях. Ще промените отношението си към определени факти и ситуации, когато осъзнаете, че сте се заблуждавали.

Козирог – Малко предателство може да ви натъжи и ядоса, но ще ви помогне да разберете на кого можете да се доверите. Опитвате да намерите решения, които ще ви помогнат да се отървете от проблемите веднъж завинаги.



Водолей – Нещата най-накрая вземат различен обрат в живота ви и в резултат можете да се отпуснете малко. Всичко изглежда върви по план и това ви носи голяма радост. Навлизате в особено творческа фаза, по време на която вашата енергия и динамика ще ви помогнат да намерите иновативни решения за всеки проблем.

Риби – Вие сте обезпокоени от позицията и поведението на някои от вашите колеги на работа днес. Опитайте се да се отпуснете малко. Нещата ще се оправят с развитието на деня. Отделете няколко часа за чат с приятели.