Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес ще получите неочаквано щастие

Енергичните дейности са нежелателни. Не се претоварвайте, не вземайте драстични решения.

Овен – Вашият управител Марс днес ще извади най-доброто и най-лошото от вас. Нужно ви е търпение и да държите под контрол всичките си плюсове и минуси. Не позволявайте на никой да ви контролира, тъй като това би объркало картите ви. Съсредоточете се върху работните си планове.

Телец – Вероятно ще останете изненадани от отношението на близък приятел или колега, който не се застъпва за вас в решаващ момент, а напротив, оттегля се на незабележимо и се скатава, докато отмине вашата емоционална „гръмотевична буря“.

Близнаци – Не пренебрегвайте вашите нужди и цели и предприемете всичко, за да ги приведете в съответствие с необходимото и направете за себе си всичко, което можете. Ще участвате с радост в социалния живот.



Рак – Днес ще се чувствате не съвсем на мястото си, но и това ще отмине. Ще намерите убежище в къщи, избягвайки разговори, търсейки тишина и спокойствие. Късметът би могъл да се обърне във ваша полза.

Лъв – Възможни са неочаквани финансови промени. Можете да повдигнете духа си навсякъде, само трябва да знаете как. Вие не само ще просперирате доста добре, но и съвсем естествено и с лекота ще създадете нови взаимоотношения.

Дева – Този ден може да ви донесе много провокации. Старайте се да ги избягвате всячески, тъй като от това могат да възникнат различни бъдещи усложнения, проблеми. Бъдете готови за компромиси.

Везни – Вече сте научили много, което ви дава правото да се придвижите една стъпка по-високо. Чака ви още много работа върху себе си, но вече знаете как да го направите. Пригответе се да се концентрирате върху детайлите сега.



Скорпион – Днес се въздържайте да поемате необмислени рискове, като се впускате в рискови инвестиции. Помислете за живота си с уважение и планирайте смело и решително нещо ново, което ще може да го обогати.

Стрелец – Някъде ви очаква частица неочаквано щастие, което може да е под различна форма при всеки. Малките неща ще ви радват, а вие ще зарадвате други хора. Бъдете по-малко агресивни и добронамерени към вашето обкръжение.

Козирог – Ако работите, има вероятност да се сблъскате с бюрократични спънки или с глупостта на не особено компетентен началник, служител или колега. Ще се справите добре, ако планирате всичко правилно и внимателни, а след това се придържате към този план.



Водолей – Някой ще ви накара да се възпротивите за нещо и ще започнете да работите върху това, което смятате за по-добра кауза. Ще имате успех, макар че не може да се каже, че всичко ще върви гладко и без пречки. Списъкът с приоритетите се нуждае от корекции.

Риби – Денят е сравнително добър, ако нямате големи изисквания. Създаден за музика, танци и мистериозно превръщане на мечтите ви в реалност. Поне опитайте. Визуализирайте това, което силно желаете, току вижте сте го получили.