Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес ще получите невероятна изненада

Физическата активност днес е допустима, но умерено. Не трябва да се отпускате, но преумората няма да е от полза за тялото.

Овен – Някои неща няма да вървят точно според очакванията ви, така че ще изглежда трудно. Няма причина за притеснение, важно е да сте фокусирани върху това, което се случва около вас. Чрез споразумение и компромис ще успеете да преодолеете всичко, което ви е спирало и ви карало да сте недоволни досега.

Телец – Ако мислите за парични заеми, най-добре се откажете, защото по-късно ще бъдете изненадани от неблагоприятни подробности, които не сте разбрали навреме. Транзит през втората половина на деня показва възможността за влизане в конфликт с околните.

Близнаци – Не бягайте от отговорност, поемете юздите на работа и най-накрая сложете край на всичко, което стои и чака от известно време. Вече бихте могли успешно да коригирате някои пропуски и грешки от предишния период.

Рак – Функционирайте според обстоятелствата, но не се отказвайте от намеренията си. Ако сте необвързани, в работната среда може да се появи възможност за ново запознанство, флирт или романтична случка.



Лъв – Въпреки многото ангажименти днес, ще успеете да свършите всичко успешно и навреме. Бъдете внимателни с финансовите транзакции. Тъй като някои дребни неща ви предизвикват съмнения, опитайте се да ги разрешите заедно с партньора си, вместо постоянно да наблягате на тях.

Дева – И днес може да бъдете заети с различни задължения. Това ще ви насърчи да дадете всичко от себе си, за да се справите успешно с предизвикателствата, но може и да ви умори доста. Няма да е лошо да изненадате любим човек с подарък, нещо дребно, но е важен жеста.

Везни – Днес няма да стигнете далеч, ако чувството ви за хумор свърши. Ако можете да видите по-светлата страна и да се усмихнете, дори ако нещо не е както трябва, ще имате възможността да прекарате добре деня, дори е възможно в прегръдката на любовта.



Скорпион – Поради променящото се настроение бихте могли да активирате някои трудни истории и теми от миналото в личните отношения. Опитайте се обаче да го избегнете днес, ако е възможно, защото нещата могат да загрубеят.

Стрелец – На мнозина им предстои страхотен ден. Възможно е да получите похвала или приятна изненада. Някои ситуации се разрешават лесно, по-добре от очакванията ви. Някой може да се опита да ви манипулира, не позволявайте това да се случи.



Козирог – Вашият любовен живот в никакъв случай не се нуждае от сарказъм, особено днес. Има много тънка граница между здравословен хумор и сарказъм и ще трябва да вземете предвид как и какво казвате. Ако се чувствате наранени по някакъв начин, най-добре е да го кажете открито и директно. Не създавайте допълнителни проблеми.

Водолей – Утежнени обстоятелства очакват мнозина в сферата на стопанската дейност, така че е най-добре всичко да се решава на етапи и преди всичко да се погрижите за малките грешки и пропуски, свързани с бумащината.

Риби – Възможно е някой човек да ви изненада с мило предложение или малък знак за внимание. Това ще ви разчувства. Реагирайте бързо, в противен случай нещо голямо може да ви се изплъзне. Освен това сте подчертано романтично настроени в днешния ден.