Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес ще сияете от сексапил

Спокоен и тих период. Днес трябва да се мисли само в положителна посока. Всички действия предприети с чисто сърце, искрено, ще бъдат успешни и ще донесат ползи. Червеното и черното ще ви донесат успех, както и камъни като син яспис, кехлибар, син ахат.

Овен – Всяка промяна, която се случи в живота ви, ще бъде положителна за вас. Вашето търпение и упоритост ще бъдат възнаградени и ще забележите, че малко по малко успявате да постигнете целите, които сте си поставили.

Телец – Вие сте сериозни и се опитвате да постигнете най-добрия резултат във всичко. Планираните придобивания могат да бъдат успешни, но за спонтанните скоро ще съжалявате. В края на деня може да се появят нови планове.

Близнаци – Звездите ще ви помогнат да преодолеете всички трудности, които възникват по пътя ви. Вие знаете как да се адаптирате към обстоятелствата и можете да намерите изход от всяка ситуация.



Рак – По време на работа може да се сблъскате с неприятна ситуация, която да ви принуди да правите компромиси. Не се насилвайте да правите нещо, което знаете, че ще ви изтощи. И вие имате право на почивка.

Лъв – В началото на деня може да има някои неприятни моменти, досадни недоразумения, но те няма да развалят настроението ви. Запомнете: сега не бива да споделяте идеите си с тези, които обикновено критикуват всичко ново и приемат всякакви прояви на оригиналност с враждебност.

Дева – Хороскопът ви предсказва добър ден. Но трябва да се научите да правите компромиси и отстъпки, дори ако изглежда, че събеседниците ви грешат. Това ще помогне да се поддържат добри отношения с другите и да се избегнат ненужни конфликти.

Везни – Трябва да разберете, че има ситуации, които отнемат време за решаването им, но късметът е вашият съюзник и скоро ще се оправят нещата. Добавете ярки пролетни цветове към гардероба си, за да се откроите от тълпата - има шанс да внесете късмет в живота.



Скорпион – Малка промяна в дома ви ще ви помогне да обновите енергията и да премахнете от живота си онова, което не е положително. Любовният ви живот ще бъде боядисан в розово, което ще ви попречи да видите негативните страни на ухажорите. Това не е добър ден за любовни решения.

Стрелец – Ще постигнете това, което сте си поставили за цел, защото ще вложите толкова много страст и енергия, че ще успеете. Днес Луната във вашия знак подсилва личния ви чар. Никой няма да устои на огромната ви сексуална привлекателност.

Козирог – Въпреки случайните затруднения, денят обикновено протича добре. Първата половина на деня е много благоприятна; по това време в много случаи можете да постигнете отлични резултати. Постоянството и способността да докарате цялата започната работа до края ще ви бъдат полезни.



Водолей – Притеснявате се за дреболии, нещо което не можете да промените. Внимавайте с непланираните разходи. Вероятни са приятни срещи. Възможно е днес да намерите нови съюзници и приятели.

Риби – Спрете да мислите за другите и мислете повече за себе си. Въпреки че се радвате на привързаността на приятелите си, ще забележите, че понякога те говорят зад гърба ви. Не правете същото и избягвайте критиките; ще се радвате, че не сте влезли в тази игра.