Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес сияете! Водолеи, избягвайте споровете

Ден за мъдрост и знание. Луната днес укрепва умствените способности, така че през този период е полезно да се занимавате със самообучение и да научите нови неща за света.

Овен – Днес ще се чувствате доста ентусиазирани. Ако се стремите към някои по-важни или дори по-големи промени на нещата около вас, няма да е лоша идеята да се успокоите малко. Хубав ден за установяване на контакти и забавление като цяло.

Телец – Ще изкарате спокойно този работен ден. Обичате да давате своя принос както във вашата работа, така и в областта на личните ангажименти, без значение за какво се отнася. Предвид голямата любов, която изпитвате към дома, вие ще инвестирате най-много усилия и време именно там.

Близнаци – Това е ден за разширяване на хоризонтите във всяко едно отношение. Търсенето на информация и нуждата ви да се запознаете с много неща ви поставя в ситуация, в която прекарвате по-голямата част от времето си в ровене в интернет и четене.

Рак – Днес ще сияете през първата част от деня, докато другата половина отново ще сте замислени и меланхолични. Трудно е да се улови ритъмът на вашата прищявка, така че не се учудвайте, че никой около вас не може да ви разбере. Това, от което имате нужда, е някаква дейност, която ще отклони мислите ви от мрачните неща.

Лъв – Като цяло ще се чувствате доволни. Днес гледате на много неща по нов начин. Радвате се вътрешно, защото в крайна сметка всичко се получава така, както сте искали или планирали. Насладете се на хубавия ден, който предстои.

Дева – Всякакъв вид дейности са повече от необходими за вас, защото само докато правите нещо се чувствате добре и полезни, а оттам и удовлетворени. Днес приоритет трябва да е здравословното състояние, което засега е добро, но не трябва да се отпускате.

Везни – Днес трудно ще можете да устоите на витрините и магазините, покрай които минавате, и ще се изкушите с някоя дребна покупка. Денят е благоприятен по отношение на любовта. Ще се радвате на вниманието на партньора и комплименти, които получавате от околните.

Скорпион – Денят ще мине сравнително добре, но повечето от вас ще си мечтаят за почивката, която ги очаква вечерта, когато приключат работата си. Това, от което се нуждаете, е да се наспите добре и да си отпочинете.

Стрелец – Днес сте в много по-добро настроение и ви се струва, че сякаш всички тревоги и проблеми изчезват от хоризонта, а отношенията с хората се подобряват. Каквато и да е причината, приятно е да ви виждат усмихнати.

Козирог – Днес отново различни бизнес комбинации ще се въртят в ума ви. Стремежът ви за успех е само един от двигателите, който ви мотивира. Относно здравето вероятно сте прекалили с активността напоследък, така че тялото ви може да ви информира, че се нуждае от заслужена почивка.

Водолей – Ако сте във връзка, трябва да обърнете повече внимание на укрепването на отношенията. Атмосферата може да е малко напрегната, така че избягвайте споровете и направете нещо, което ви отпуска.


Риби – Намирате се на кръстопът между желания и реалност. Поставили сте си за цел някакво начинание и сте леко разочаровани от невъзможността да го осъществите. Необходимо е да станете по-активни и да вземете живота си в свои ръце.