Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес ви очакват магически моменти в любовта

Овен – Благоприятен ден, подходящ за решаване на практически проблеми. Логиката и находчивостта ви помагат тук. Бъдете много внимателни, когато става въпрос за пари и сериозни покупки.

Телец – Вие сте в позитивен период. Този уикенд ще бъдете неудържими и можете да изживеете прекрасни моменти. Ще се радвате на емоционална стабилност, която ще ви позволи да бъдете щастливи.

Близнаци – Всичко ще върви като по вода, отпуснете се малко. Следете знаците, които ви се изпращат отгоре. Обърнете внимание на някои интересни съвпадения. Това може да е сигнал за вас, който трябва да означава нещо.

Рак – Няма да ви стигне времето да свършите нещо, което сте планували. Важното е да не се изнервяте и да не се притеснявате за малките неща. Не допускайте никакви негативни мисли и чувства да вълнуват ума ви.



Лъв – Денят обещава да бъде лесен, приятен и интересен. Вниманието ви ще е ангажирано от различни неща. Вечерта ще можете да се отпуснете и ще се почувствате по-спокойни и балансирани.

Дева – Ще изпитвате прилив на енергия, за да се справите с всичко, което имате да вършите. Днес сте благословени от звездите. Поглезете се, отделете време за нещата, които обичате и бъдете щастливи.

Везни – Денят е благоприятен. Бъдете малко по-търпеливи и не толкова взискателни с близките си хора. Мнозина ги очаква някаква приятна изненада. Може да не е просто изненада, а много добра възможност.

Скорпион – Денят като цяло е спокоен и приятен, за нищо не се притеснявайте. Слушайте интуицията си. Тя със сигурност ще ви отведе на правилното място и ще ви помогне да направите правилния избор.

Стрелец – Най-доброто нещо, което можете да направите за себе си днес, е да натиснете спирачката и да не правите практически нищо. Пуснете мислите си свободно да се реят. В любовта можете да изживеете магически и много страстни моменти.



Козирог – Контролирайте енергията си и не позволявайте на хората от обкръжението ви да ви дебалансират. Важно е да избягвате дейности, които изискват допълнителни усилия, но по-важното е да избягвате тези лица, които изсмукват вашата енергия.

Водолей – Днес може да правите абсолютно всичко. Разполагате с достатъчно енергия и сила, разни идеи и хрумвания влизат в главата ви. Старайте се да бъдете продуктивни. Всичко ще върви по план. Ще успеете във всичко, с което се захванете.

Риби – Много сте чувствителни, но знаете и как да покажете силата си, когато ситуацията го изисква. Седмицата беше доста изморителна за повечето от вас, имахте много неща за вършене. Възползвайте се от уикенда, за да се отпуснете.