Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, доверете се на интуицията си

Овен- Днес умело и сръчно ще успявате да правите по няколко неща едновременно. Но не развивайте важна дейност до 16:35ч: в този период успехът на вашите действия е съмнителен. Необходимо е да забравите за условностите и да се възползвате от обстоятелствата навреме.

Телец – По-голямата част от деня ви ще бъде заета с настоящите задачи и проблеми. Възможно е да имате усещането, че се въртите като хамстер в колело и така ще е до 16:35ч. Достатъчно смели ли сте да се борите силно за това, което ви принадлежи?

Близнаци –Днес е по-добре да живеете в режим "тук и сега", често да се вслушвате в сигналите на вашето тяло. Спонтанността ви трябва да е в разумните граници. Лесно ще понасяте умереното физическо и интелектуално натоварване, но не си поставяйте супер задачи.

Рак – По-голямата част от деня може да премине в пасивен режим. До 16:35ч не е много подходящо за разговори, пътуване, срещи или друго събитие, което изисква обратна връзка с външния свят. Не е желателно да губите контакт с приятели и познати, а ако го загубите е добре да се възстанови.

Лъв – Днес използвайте по-активно своите комуникативни и интелектуални възможности. Вземайте решения с разума си, не със сърцето. Ще направите голяма грешка, ако игнорирате информацията и фактите, които са на ваше разположение.

Дева –Най-важните теми на деня са свързани с актуализации и преодоляване на трудностите. Не вземайте важни решения, свързани с деловия или личния живот до 16:35ч. Чудесно е да вярвате, че имате шесто чувство, но това не означава, че трябва да сте наивни.

Везни – Възможно е в личния ви живот да е настъпил истински хаос. Ако връзката ви не може да се нарече идеална, може да бъдете изкушени да потърсите любов настрани. Каквито и да било действия да предприемете днес, те трябва да са внимателно обмислени, защото ще има последици.

Скорпион – Вслушвайте се по-внимателно какво ви казват другите и следете новините около вас, но не бързате да изразявате собственото си мнение. В личен план ще е трудно да избегнете спорове с обекта на вашата любов, тъй като има вероятност да възникнат различия.

Стрелец – Няма по-съвършен момент от настоящия да се доверите на интуицията си. Следвайте вътрешния си глас и вземайте бързи решения, за да се възползвате максимално от възможностите си. Спонтанността не винаги е лошо нещо. Добре е обаче всичко да се случва след 16:35ч.

Козирог – Днес ще изчерпите и последната капка от потенциала си, за да впечатлите началниците си и ще успеете. Не позволявайте на хейтърите да застанат на пътя на вашите мечти. Винаги ще има хора, които не ви харесват, игнорирайте ги!

Водолей – Качете се на влака на съдбата и го оставете да ви отведе до розовия свят. Днес идеалистът във вас ще пренебрегне реалните факти, но това изобщо няма да ви безпокои. Ще видите само това, което искате да видите и ще ви е достатъчно.

Риби – Посветете време на творческо търсене и се откажете от лошите мисли. Сега сте чувствителни, затова избягвайте неприятни ситуации и контакти. Изчистете мислите си от песимизма. Това ще ви помогне да се изпълните с повече вяра и надежда за по-добро бъдеще.