Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, доверете се на съдбата. Тя има приятни изненади за вас

Овен – Няма да е лесно да се вземат решения, особено ако те засягат вашия сантиментален живот, но няма да имате друг избор, освен да го направите. Размишлявайте добре и не търсете незабавни решения. Луната ви носи страстни срещи.

Телец – С нарастването на Луната ще се насладите на голяма жизненост. Избягвайте бързането и мислете за нещата, преди да вземете решение. Нещо много интересно може да се случи в любовния ви живот и ако не пропуснете тази възможност, можете да изживеете романтични моменти.

Близнаци – Юпитер от противоположния ви знак ви насърчава да се сбогувате с миналите ситуации и да се насладите на живота, който сега ви се предлага. Луната благоприятства реализирането на вашите мечти.

Рак – Преминаването на Меркурий през вашия знак ще помогне на вашите проекти да се активират отново. Можете да вземете решение, което да промени посоката на живота ви по позитивен начин. Луната ще ви направи много съблазнителни.

Лъв – Помислете добре за професионалните оферти и инвестирайте повече труд в работата. Вечерната релаксация ще ви помогне да се отървете от ненужните притеснения, натрупани през деня. Ще почувствате облекчение.

Дева – Луната ви насърчава да дадете нова посока на живота си. Имате много шансове да постигнете целите, за които сте се борили толкова много, така че не се колебайте и за момент. Напредвайте твърдо и всичко можете да постигнете.

Везни – Много нови хоризонти ще се отворят пред вас в момента, в който решите да оставите стереотипния начин на мислене. Внимателни бъдете към предложенията, които ви карат да рискувате. Трябва да сте сигурни, че си струва. В любовта ще се хвърлите с много еротичен заряд и страст.

Скорпион – Може да има промени, които да ви изненадат, но късметът е на ваша страна и ще бъдат от полза за вас. Игнорирайте препятствията и се борете за това, което искате, защото ще го получите. Луната ви помага да преодолявате предизвикателствата.

Стрелец – Днес с плам в очите и страст в сърцето ще се стремите към нещата, които искате. И ще бъдете изненадани колко бързо ще стигнете до поставените цели благодарение на мотивацията си. Доверете се на съдбата, която има приятни изненади за вас.

Козирог – В професионален аспект пред вас се виждат много положителни промени. Определете ясно целите си. Направете си план и разчетете времето си какво ще правите. Конкуренцията може да бъде забавна, ако не гледате на нея като на война.

Водолей – Бъдете инициативни, но избягвайте да импровизирате. Връзките, установени в този астрален период, ще бъдат много продуктивни в живота ви. Следвайте своите предчувствия. Бъдете внимателни с хора от знаците Телец и Скорпион.

Риби – Ако връзката ви върви добре, не я усложнявайте с излишни коментари, а ако сте сами и търсите партньор, излезте и може би любовта ще ви докосне по рамото, въпреки че не сте очаквали.