Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, дръжте здраво кормилото на живота

Овен – Ще проявите изтънчено остроумие в разговорите. В личен план са възможни словесни спорове с вашия партньор или приятели. Внимавайте с думите. Тези, които ще попаднат в неприятни ситуации, ще се измъкнат с изумителна находчивост от тях.

Телец – Днес сте препълнени с ангажименти, така че по-добре организирайте времето си, за да не забравите някоя важна задача. Емоциите ви са засилени, но не позволявайте да надделеят над разума, особено когато става дума за любов.

Близнаци – Можете до голяма степен да разчитате на успех в делата си. Благоприятен ден за хората на интелектуалния труд. Добрият жизнен тонус помага по-лесно да се справяте с настоящите проблеми. В любовта оставете интуицията да ви напътства.

Рак – Добър ден за контактуване, посещения, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите ви. На работното място е най-добре да се държите на дистанция от емоциите и импулсите. Следвайте плановете си. По-малко говорете и не правете прибързани заключения.

Лъв – Старайте се разумно да подхождате към всичко и всички. Не давайте външен израз на емоционалните изблици. Имате нужда от голяма лична промяна и това е благоприятен ден за смели решения и иновации.

Дева – Нека креативността ви води на работното място. Избягвайте механичната работа. Ако приложите необходимите усилия и проявите малко повече упоритост и последователност, ще съумеете да се справите с препятствията по пътя си.

Везни – Днес може да бъдете подложени на изкушения от различен характер. Трудно ще намерите своята опорна точка. Чувствата ви ще бъдат доста интензивни, но променливи. В любовта не губете своя ентусиазъм, за да не изпаднете в монотонност.



Скорпион – Тръгвате в правилната посока, просто имате нужда от повече оптимизъм. Ден за добри постъпки. Помагайте на околните и те ще ви бъдат благодарни. Да раздавате добро, дори колкото една прашинка, пак е добро дело.

Стрелец – Дръжте здраво кормилото на живота. В повечето случаи късметът ще ви съпровожда. Трудно е да не се изнервите заради дреболиите, особено когато пречат на делата ви. Можете да преодолеете всички трудности, които възникват, ако останете спокойни.



Козирог – Трябва да се внимава при решаването на работните проблеми: те може да се окажат по-трудни, отколкото може би сте очаквали. Не губете време да говорите и да спорите: времето ще покаже кой е бил прав.

Водолей – Не се оставяйте на мрачните мисли, това е добър ден да излезете от шаблона и да направите нещо креативно. Добър ден за комуникация. Успявате сами да намерите общ език с различни хора - вашата искреност и откровеност се харесват на мнозина.

Риби – На работното място трябва да проявите по-голяма ангажираност, ако не искате напрежение с началниците. Изостря се чувствителността ви. Емоционално сте на ръба, така че избягвайте сериозни дискусии.