Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, избягвайте да бъдете егоисти днес

Овен – Вторият лунен ден трябва да бъде прекаран в максимален мир и за предпочитане в уединение. Първата половина на деня ще бъде летаргична, раздразнителна, може да изпитате слабост и главоболие или мускулни болки. Така организмът ви сигнализира, че е необходима почивка.

Телец – Ако прекарате втори лунен ден безцелно, тогава целият лунен месец също ще премине безцелно. Подходящо време за умствени занимания. Денят не е подходящ за приятелски събирания, а за тихи семейни вечери.

Близнаци – Препоръчително е да прекарате денят в пълно спокойствие. Ако има негативно настроени хора близо до вас, ще изпитате раздразнителност и фрустрация. Избягвайте това по всякакъв начин.



Рак – Вие потискате нещо в себе си. Сами си поставяте вътрешни бариери и забрани. Възможно е да сте подложени на нечии атаки. Може би някой се опитва да ви придума за нещо? Пазете се от завистлив човек около себе си.

Лъв – Имате силно желание на всяка цена да получите това, което искате. Губите напразно енергия - на грешното място, в неправилен момент. Може да бъдете критикувани, но не започвайте веднага контараатака.

Дева
– Разчитате на здравият си разум, знаете какво искате и имате достатъчно търпение, за да завършите работата. Ако се изисква да вземете решение, направете първата стъпка. Знайте - сега е най-подходящото време за това.



Везни – Този период принадлежи на вас и само на вас. Погрижете се за себе си, абстрахирайки се от суматохата на външния свят. Ако трябва да завършите някаква работа, тогава се справете с нея задълбочено, без да бързате и без да се разсейвате.

Скорпион – Защо да тровите душата си с омраза и лоши чувства? Ако някой ви е наранил в миналото, простете му, след което ги изтрийте от паметта си. Най-доброто тепърва предстои и трябва да освободите място, за да го получите. Оставете миналото в миналото.

Стрелец
– Избягвайте да бъдете егоисти днес, особено ако сте в тесен кръг от хора. Не разчитайте на щастието, бъдете рационални. Следете здравето и кръвното налягане. Приемете всяко краткосрочно пътуване, което ще ви изведе от личната монотонност.



Козирог
– Това не е подходящ ден да правите много неща наведнъж. Има една вълна от умора, която можете да избегнете, само ако се изолирате от напрегната физическа активност. В любовта се нуждаете от повече внимание, но също така трябва да дадете и вие в замяна.

Водолей – Това е добър ден за зареждане на батериите със семейството. Емоциите ви са стабилни. Що се отнася до финансите, внимавайте да не изпаднете на минус поради импулсивността си.

Риби – Днес, особено преди обяд ще изпитате малко мързеливост и сънливост. Не провеждайте излишни разговори, избягвайте споровете. Ако успеете да прекарате денят сред природата, ще съберете достатъчно енергия.