Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, на хоризонта се появяват нови перспективи

Овен – Стабилността е пропукана. Неразбирателствата и погрешните интерпретации ще повлияят на любовните ви отношения. Не всичко, за което мечтаете, е възможно. Освободете се от тежкия емоционален товар.

Телец – Не всеки ще може да оцени вашите идеи. Важно е вие да обърнете внимание на детайлите. Запазете спокойствие и се старайте да не влизате в излишни конфликти. Хармонията на деня не трябва да се разваля с разправии и спорове.

Близнаци – Присъствието на хитрия Меркурий във вашия знак ще ви накара да използвате всички налични средства за постигане на целите си. Не избягвайте предизвикателствата. Ще се справите отлично с тях.

Рак – Нещата се усложняват с партньора ви, трябва да си наложите спокойно поведение. Избягвайте прибързани преценки и неконтролирани емоции, направете първата стъпка към постигане на желания мир.

Лъв – Ако не се чувствате щастливи или настоящите ви отношения са в застой, сега е моментът да се изяснят недоразуменията или да се сложи край. Има други възможности, които могат да възникнат. Намаляващата Луна подчертава вашата щедрост.

Дева – Жизненият ви тонус има тенденция към понижаване. Вашата емоционалност е потисната. Подходящо е да прекарате деня в уединение, релаксация, пасивна почивка, гледане на филми, четене на книга и повече сън.

Везни – Ако през последните дни сте били твърде сериозни, сега можете да си позволите да се държите по-разкрепостено. Вашите желания и планове се променят бързо, засилва се жаждата ви за нови впечатления.

Скорпион – Имате ден, изпълнен с предизвикателства. Ако сте страдали по някое време или сте имали конфликт, ще си възвърнете мира и ще се появят нови възможности за щастие. Благодарение на лунното влияние вие ще бъдете от най-страстните представители на Зодиака.

Стрелец – На хоризонта се появяват нови перспективи. Свободните от вас могат да разчитат на неочакван благоприятен обрат в личния живот. Успехите ще идват при вас благодарение на личното ви обаяние, оптимизъм и общителност.

Козирог – Денят е подходящ да се съсредоточите върху важните неща. Възможно е за по-младите представители на знака или свободните от вас да осъществят запознанство, което да е с романтично продължение. Оставете събитията да се развият по свой начин.

Водолей – Чувствате неустоимо желание за свобода. Не е лесно да принудите себе си да следвате инструкциите на някого, да изпълнявате задължения, да се занимавате с рутинни задачи. Имате нужда да изпитате нещо необичайно, което да освежи възприятието ви за света. Какво чакате? Впускайте се в приключение.

Риби – Благоприятен период за единение с близки и любими хора. Прекрасно е да се грижите за близките, но понякога трябва да поставяте и себе си на първо място. Намерете свободно време за личните си дела, за лично удоволствие.