Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, не се притеснявайте за дреболии. Водолеи, внимавайте какво казвате!

Овен – За да постигнете целите си, ще трябва да проявите креативност и способност да действате според обстоятелствата. Борете се винаги за своето щастие, но хороскопът ви съветва да не нарушавате етичните и морални стандарти.

Телец – Днес могат да се случат събития, които да поставят ресурсите, потенциала ви, вътрешната ви сила на изпитание. Изпълнете задълженията си, но не поемайте отговорности, които не са ваши.

Близнаци – Трябва да се грижите за вътрешния си свят, медитацията ще ви помогне най-добре. Внимавайте за нервите си, не приемайте всичко присърце. Не забравяйте, че постоянният стрес може да разруши дори най-доброто здраве.

Рак – Може да възникне трудна ситуация. Здравият разум и помощта на приятел ще ви помогнат да се измъкнете от нея. Днес е по-добре да не поемате рискове, освен ако не е абсолютно необходимо. Звездите предупреждават, че необмислените действия могат да променят много неща в живота ви.

Лъв – Бъдете готови да коригирате плановете си в движение. Възможно е източникът на проблеми да бъде човекът, когото сте считали за свой партньор или дори за приятел. Хороскопът препоръчва да се отложи важно решение.

Дева – Опитайте се да решавате делови (бизнес) проблеми изключително само през работно време. Ако продължите да мислите за тези проблеми вечер и през почивните дни, бързо ще подкопаете здравето си.

Везни – Вие сте в един и същи екип с партньора си, така че започнете да се подкрепяте. Ако видите, че има лош ден, дайте му страхотна нощ. Ако видите, че се нуждае от рамо, за да поплаче, седнете до него. Вместо да го критикувате, окуражавайте го. Създайте здрави отношения.

Скорпион – Недоброжелателите може да се опитат да ви вкарат в конфликтна ситуация. Не се поддавайте на провокации, този спор няма нищо общо с вас. Използвайте шансовете, предоставени от съдбата: пътувания, приемайте покани за срещи.

Стрелец – Избягвайте да се притеснявате за дреболии, това е много лош навик. За вас е полезно да спортувате, да прекарвате деня активно. Но прекомерните натоварвания могат да имат обратен ефект. Всичко трябва да е умерено.

Козирог –Предстоят много събития, някои от тях ще станат причина за положителни емоции. Времето е подходящо за физическа активност. Чудесно е, ако имате възможност да излезете извън града за почивните дни! Това ще ви помогне да се отпуснете и да се възстановите.

Водолей – Седмицата беше много интензивна. Днес се опитайте да не злоупотребявате с доверието на другите, контролирайте амбициите и избягвайте приключенията. Не се карайте за дреболии с непознати хора. Внимавайте какво казвате!

Риби – Венера няма да ви изостави със своето покровителство. Може би пътят ви да е осеян с рози, но имайте предвид, че някои от тях може да се окажат с тръни. Внимание, грижа, духовен комфорт и топлина - всичко това, което сега трябва да дадете на любимия човек.