Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, обаянието ви огрява всички около вас. Водолеи, флиртувайте внимателно!

Спокоен, тих и светъл период. Отпуснете се, бъдете себе си, намерете вътрешната си хармония. Слушайте гласа на сърцето си. Приемете всички уроци от живота и станете по-мъдри.

Овен - За да се справите със задачите си своевременно е необходимо да мобилизирате всичките си сили. Имате си своите проблеми, но трябва основно сами да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Телец - Изключително внимание и концентрация ще изисква работата ви. Посветете се изцяло на задълженията си, но с нормален темп на работа, без да бързате. Да се избягват натоварванията под всякаква форма.

Близнаци - В личен план нещата изглеждат относително спокойни. Необходимо е да се погрижите за множество дреболии. Подкрепата на близък човек ще ви насърчи да не се отказвате от плановете си. Близо сте до осъществяване на ваше желание.

Рак - Предстои ви да решението на важен личен проблем и не трябва още дълго да го отлагате. С някои хора ще ви е трудно да намирате общ език и да стигнете до споразумение. Бъдете предпазливи и се пазете се от инциденти.

Лъв - Днес можете обективно да оцените резултатите от своята досегашна дейност. Събитията от днешния ден се развиват във ваша полза. При по-младите и по-възрастните представители на знака, са възможни здравословни неразположения.

Дева - Вашата упоритост и постоянство ви водят към успеха. Имате достатъчно енергия, за да се изправите пред всякакви предизвикателства. Днес ще постигнете значителен успех, ако проявите активност, но контактът с хората едва ли ще бъде от полза.

Везни -
Оставете съдбата да ръководи вашите стъпки. Не планирайте да решавате сложни проблеми днес. Може да ви хрумне неочаквана идея, която да ви накара да промените плановете си за бъдещето.

Скорпион - Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на силната интуиция ще можете да вземате добри решения. В любовта и взаимоотношенията можете да бъдете капризни, като есенното време. Имате много възможности за флиртуване.

Стрелец - Можете да разчитате на положителни резултати в отделни случаи. Планетарните сили добавят енергия и желание за действие, така че смело може да планирате отговорните дела. Вашето обаяние предразполага хората към вас и ще можете да се възползвате от това.

Козирог - Въпреки възходите и паденията, вие знаете как да запазите положителните неща в живота си и ще приемете идващите промени с надеждата, че ще успеете да превърнете всеки препъни камък в опит, от който да се поучите.

Водолей - Възможно е да промените мнението си за много неща под влияние на някои обстоятелства. Не всичко ще се случва така, както на вас ви се иска. Не смесвайте деловите с личните отношения. Внимателно флиртувайте!

Риби - Концентрирайте усилията и енергията си в една посока. Отървете се от всичко, което е бреме за вас и животът ще започне да ви се усмихва. В любовта търсете диалог и всичко ще върви гладко.