Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, очаква ви любовна идилия

Овен - Обстоятелствата около вас остават благоприятни. Отново ще ви подхване подемната вълна. В партньорските отношения ще минете през малки изпитания, за това пък някои от вас ще си потърсят компенсация навън.

Телец - Днес нещата ще ви се получават добре, ако проявите повече въображение и творчество, ако бъдете по-инициативни, упорити и целеустремени. Всяко нещо, с което се захванете в този ден, трябва да бъде доведено до край.

Близнаци - В личен план нещата изглеждат спокойни, даже при повечето от вас ще се появи желание за флирт. Бъдете внимателни при работа с документи, отчети, подписване на книжа. Трябва да обърнете по-сериозно внимание на здравето.

Рак - Хората, които са най-близо до вас, отразяват вашата собствена личност, така че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Стремете се да намерите нещо хубаво във всекиго, с когото общувате.

Лъв - Днес ще имате правилна преценка за събитията около вас и благодарение на своевременната ви намеса, обстоятелствата ще се променят в положителна светлина. Ще завоювате нови по-силни позиции.

Дева - Някои от вас ще тичат по работа по различни инстанции и ще преминат през редица главоболия и проблеми. Необходимо е да бъдете по-предпазливи и внимателни. Не е изключено близки хора да ви разочароват.

Везни - Днес към всички нови дела трябва да подхождате активно и решително, без съмнения и колебания. Не се поддавайте на мързела, който се опитва да ви обладае. Денят е изпълнен с различни по своето естество изкушения и съблазни.

Скорпион - Някои неща зависят от вашата последна дума и има хора, които с нетърпение я очакват, но вие все още се бавите да дадете отговор или да изкажете мнение. На работното място - клюки на дребно.

Стрелец - Парите, на които разчитате няма да оправдаят надеждите ви. Потърсете някакъв друг начин. Някои от вас ще се потопят с половинката си в приятна атмосфера, изпълнена с нежност и разбиране. Много хора биха завидели на тази идилия.

Козирог - В личен план не се очакват особени изменения. При нужда не се притеснявайте да потърсите помощ от приятели или колеги. Те няма да ви оставят в затруднено положение. Обърнете повече внимание на здравето си и почивката.

Водолей - Хубаво е да сте по-сдържани у дома си и преди всичко на работното си място и избягвайте да спорите с началниците си. Малко сте се позанемарили и трябва да си обърнете повече внимание, за да придобиете отново естествения си блясък.

Риби - През днешния ден не е желателно да оставате дълго време сами и да се предавате на тъга и униние. Колкото повече хубави емоции и впечатления получите днес, толкова по-добре ще се почувствате. Благоприятно е за пътуване.