Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, очаква ви страстна любов

Овен – В емоционален план ви очаква малко нестабилен ден. Вашите опити да действате, може да не доведат до желания резултат, възможно е да усещате съпротивата на околната среда. Препоръчително е да не бързате, а да следвате предварителния план.

Телец – Възможни са неочаквани пречки, но не насилвайте събитията. Не бързайте да реагирате емоционално, ако някой ви досажда. Проявете дипломатически умения. Бъдете много внимателни в личните отношения, за да съхраните спокойствието и мира.

Близнаци – Днес планетарните влияния са противоречиви, което може да усложни обстановката. Намерете свободно време за личните си дела. Не бъдете придирчиви и критични към партньора си, не го провокирайте да казва разни неща, които няма да ви харесат.

Рак – Днес разчитайте на своя усет. Приятелски съвети и препоръки изслушвайте само от любезност, иначе ги игнорирайте. Придържайте се към собствените си разбирания. Възможно непланирано пътуване.

Лъв –Очаква се спад на вашата енергия, затова не се насилвайте да правите нищо - нито физически, нито емоционално. Днешният хороскоп ви съветва да помислите внимателно за подробностите и детайлите, преди да вземете важни решения.

Дева – Здравият ви разум е в чудесна комбинация с вашата интуиция. Предприемайте стъпки с минимални рискове. Наблегнете на практичността и бъдете умерени в действията си. Възможно е да възникнат ядове поради незаслужаващи дреболии.

Везни – Сложен ден. Планетарните енергии на този ден не благоприятстват важните действия. Може да се появят неочаквани събития, които да променят плановете ви. Бъдете предпазливи и се опитайте да избегнете нежелани ситуации, не влизайте в нездравословните спорове.

Скорпион – Емоционалният фон на деня е нестабилен, ще имате склонност към лесна раздразнителност и нервност. Избягвайте грубите думи и не се оставяйте да ви въвлекат в конфликти. Добре е да проявите чувството си за хумор.

Стрелец – Изберете уединението и неприкосновеността на личния живот. Затишието между вас и любимия човек може да бъде заменено от бурни обяснения, които на свой ред да бъдат заменени след това от страстно помирение.

Козирог – Денят не е лесен, затова е желателно да сте сдържани и да се държите спокойно, без да изостряте допълнително противоречивото влияние на това време. Обърнете специално внимание на здравето. Отделете достатъчно време за почивка.

Водолей – Трябва да действате деликатно, като се опитвате да не предизвиквате негативна реакция от страна на другите. Положението на работното място може да ви накара да се почувствате нервно, в някои случаи са възможни твърде емоционални реакции.

Риби – В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после може да стане по-леко. Благоприятен период за уединение с близки и любими хора, но се пазете от общуване с агресивно настроени хора, както и от битови инциденти.