Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, очаквайте приятни изненади, включително и романтични

Овен – Вие сте човек, който мрази сляпото следване на правилата, така че често пишете свои собствени. Но днес ще бъде един от онези дни, когато трябва да следвате протокола и да не изскачате от обозначената пътека. Справете се с бунтовника в себе си.

Телец – Спрете да се борите с вятъра и да вървите в противоположната посока от него, защото така се изморявате и губите сили. Сега тръгнете натам, накъдето духа и позволете на спонтанността да ви води.

Близнаци – Най-мъдрата стратегия на един любовен план е да проявите сдържаност, да създавате ореол на тайнственост. Колкото повече играете на недостижимост, толкова по-привлекателни ще бъдете за противоположният пол.

Рак – Звездите ви съветват да бъдете любезни и отзивчиви, да не приемате твърде сериозно грешките на другите. Трябва да бъдете внимателни, когато балансирате между хумор и сарказъм. Сарказмът може да ви изиграе неприятна шега.

Лъв – Сега не е време да действате сами - имате нужда от съюзници, за да постигнете целта си. Въпреки това, за да ги спечелите, няма да е толкова лесно, ако продължите да гледате другите отвисоко.

Дева – "Не отлагайте за утре това, което може да се направи днес". Култивирайте в себе си дружелюбие, избягвайте конфликти. Сега можете да промените ситуацията, да я обърнете в правилната посока.

Везни – Дори ако бизнесът (делата) ви върви добре напоследък, бъдете внимателни днес: всичко може да се промени драстично. Астрокартата на деня предупреждава, че вашето благополучие е изложено на риск.

Скорпион – Вие сте безкомпромисни и не вземате под внимание интересите на другите, така че не е лесно да се взаимодейства с вас. Може би трябва да се научите да се отпускате и да бъдете по-гъвкави с хората. Останете спокойни и позитивни, защото нервността може да ви накара да се почувствате зле.

Стрелец – Вярвайте в своите стратегии и планове за бъдещето. Нищо не е невъзможно, поне не за вас. Отношенията с близките се развиват лесно и хармонично, чувствате подкрепата на тези, които са ви скъпи. Може да има приятни изненади, включително и романтични.

Козирог – Вие имате потенциала да станете лидери в работния екип. Ще бъдете в състояние да поемете водещата роля в общата работа, да вземате решения и да предвиждате всякакви проблеми. В любовта се чувствате уверени.

Водолей – Безсмислено е да се изисква самоорганизация и дисциплина от вас в този ден. Венера засилва вашето обаяние и ви прави особено привлекателни в очите на противоположния пол. Не пропускайте такъв важен момент. Пуснете всички любовни атрибути в действие.

Риби – Имате достатъчно енергия и харизма. Свободните представители на вашия знак могат да се срещнат с някого, с когото чувстват духовно единство и дълбока връзка. В никакъв случай не бива да смесвате личните взаимоотношения и работата.