Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, очакват ви нови запознанства. Риби, слушайте интуицията си

Време на спокойствие и доброта. Обърнете специално внимание на любовните връзки. Подходящо е и за нови запознанства. Физическото натоварване трябва да е умерено.

Овен – Днес можете да имате победи, успехи и напредък в някои области от живота си, особено в професионалната сфера или в любовните въпроси. В някои случаи нещата могат да се развият неочаквано.

Телец – Творческата ви енергия е висока и сте много фокусирани върху нещата, които трябва да направите. Това е ден, базиран на работа, задачи и отговорности. Съсредоточете се върху най-конструктивните неща.

Близнаци – През първата половина на деня емоционалният фон е благоприятен, но през втората става по-напрегнат. Нещо може да развали настроението ви. На претъпкани места не забравяйте за средствата за защита, сега сте особено уязвими.

Рак – Реагирате много емоционално на ситуации, но решаването на проблеми в това състояние не е най-добрият вариант. Опитайте се да останете оптимисти. Също така се старайте да бъдете тактични, когато общувате с хората около вас.



Лъв – Мобилизирайте се и ще почувствате прилив на енергия и мотивация да се справите със задачите, за които преди това ви е липсвало желание. Пазете се от импулсивни действия. Важно е да се търси ново начало.

Дева – Бъдете по-активни, не позволявайте на нищо да попречи на плановете ви. Опитайте се да организирате всичко по такъв начин, че да подредите натрупаните дела. Структурирайте задачите си, направете си план за действие.

Везни – Добър ден за обсъждане на някои въпроси в неформална обстановка. Можете да получите полезни съвети от човек, знаещ повече. Лесно намирате подход при нови запознанства. Днес не експериментирайте с външния си вид.

Скорпион – Дори и да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде фалшиво усещане. Може би в късния следобед ще изпитате срив, причинен от стреса от изминалия ден. Ето защо днес не бива да посещавате шумни колективни събития и да поемате куп задължения.

Стрелец – Денят е подходящ за нови запознанства, бързо намирате общ език. Днес може да срещнете хора, които познавате и които ще ви бъдат от голяма полза. Може би ще сключите взаимноизгодно споразумение.

Козирог – Страхотен ден за необичайни неща, дейности, които ви позволяват да дадете воля на въображението си. Вие не искате да вървите по утъпкания път, предпочитате да търсите своя път към целта. Много идеи се оказват успешни. Вярно е, че едва ли ще е възможно да ги приложите бързо, но вие сте търпеливи и умеете да чакате.

Водолей – Днес трябва да бъдете по-внимателни с остри предмети. Бързо се справяте с текущите дела. Като цяло денят може да се нарече положителен. И ако трябва да се възползвате от щастлива възможност, това ще е през първата половина.

Риби – Не бързайте. Това определено не е денят за вземане на големи решения в движение или промяна на плановете, без да се обмислят добре нещата. Слушайте интуицията внимателно: нейните съвети са много по-полезни от съветите на другите.