Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, очакват ви романтични мигове с любимия

Овен - Ще имате причини да празнувате, не пропускайте възможността. Вие сте оптимисти и ще се насладите на всеки момент, който ви предлага денят. Можете да започнете ново приятелство или романтична връзка.

Телец –Имате добри позиции и няма да се огънете пред препятствията. Дръжте очите си широко отворени за нови възможности. Фокусирани сте върху любовният си живот и знаете как да направите подобрения.

Близнаци - Не забравяйте да обръщате внимание на това, което е „сега“, и многобройните благословии, които понастоящем получавате, не се притеснявайте твърде много за това, което може да бъде. Много е лесно да се пренебрегне това, което вече имаме в преследване на това, което нямаме.

Рак – Вашето семейство е вашата опорна точка. Грижете се за себе си и не се фокусирайте само върху нуждите и проблемите на другите. Трябва да сте по-внимателни при пазаруване. Не трябва да вземате сериозни решения сега. Внимавайте със случайните любовни авантюри.

Лъв – Днес бъдете активни в отношенията като просто давате любов и така може да излекувате всички стари рани. Една прегръдка и целувка може да е всичко, което е необходимо, за да се оставят драмите зад вас с близките или партньора ви.

Дева – Трябва да избягате от реалността в ежедневието, да си направите услуга като си дадете добра възможност да починете. Пазете нервите си и не позволявайте на други хора да ви натоварват с каквото и да е.

Везни - Луната ви прави вдъхновени и артистични. Вие сте във фаза, в която сте много по-физически привлекателни за представителите на другия пол. Разчитайте на вашата интуиция и на вашето вътрешно знание, а не на вашият съзнателен ум или интелект. Обърнете внимание на мечтите си.

Скорпион – Звездите благоприятстват всяка умствена или творческа работа, където трябва да се вложи оригиналност и креативност. Неочаквани новини могат да пристигнат при вас, което да доведе до нови възможности и приключения. Нов човек също може да влезе в живота ви.

Стрелец – Днес е идеалният ден да прекарате романтични часове с партньора си. Може дори да изненадате партньора си с вечеря на свещи и романтична музика. Ще бъде добре за връзката ви и ще извлечете полза от това.

Козирог – Нуждаете се от добро настроение, за да избягате от тъмните мисли. Ще получите нови възможности и вижте как може да ги използвате. Възможно е да пристигне изненадващо известие. Денят подхожда за романтични отношения.

Водолей - Ще намерите решение на проблем, който от дълго време ви притеснява. Един благоприятен ден за онези, които търсят романтика и любовни приключения. Свободните представители на вашия знак имат добър шанс за романтична среща.

Риби - Трябва да се потрудите по-усилено, за да получите това, което искате. Не се натоварвайте със задълженията на някой друг. Имате нужда от спокойствие и тишина, не е страшно да откажете на някого.