Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, оптимизмът ще ви води днес

Денят не е особено благоприятен. На изпитание може да бъдат подложени нашите сили, намерения, мисли. Бъдете изключително внимателни и предпазливи. Ограничете контактите, не карайте с превишена скорост на пътя. Енергията на деня тласка към конфликти и инциденти.

Овен – Голям е рискът да попаднете в конфликтна ситуация. Всяка дреболия ще ви дразни и ви изнервя, затова най-добре е да ограничите контактите. Апетитите в любовта се увеличават, внимавайте за поведението си.

Телец – Емоционално сте затормозени и обременени, а това дава отражение върху общуването ви, най-вече към семейството, партньора. Трябва да се научите да преодолявате противоречията на живота.

Близнаци – Днес не трябва да правите сериозни промени. Ако сте намерили своята ниша, не бързайте да излизате от нея. Това може да е неподходящо за вас. В същото време бъдете учтиви, лоялни, гъвкави във връзките, които поддържате.



Рак – Днес звездите няма да изискват много от вас. Влиянията обаче не са хармонични за личния ви живот. Въздържайте се да проявявате прекомерна емоционалност, обидчивост, подозрителност. Не разчитайте да признаят личната ви власт.

Лъв – Днес е важно да сте по-скромни в поведението си и да се опитате да не дразните другите с вашето прекомерно самочувствие. По-добре да прекарате вечерта в къщи на спокойствие и да си подсигурите добра почивка.

Дева – Ако смятате, че сте сгрешили в нещо, погледнете откъм положителната страна и си помислете, че може би е трябвало да преминете през това преживяване, за да осъзнаете какво е наистина важно.

Везни – Не позволявайте на емоциите да ви завладеят и помислете внимателно, преди да кажете каквото и да било. Трябва да си починете от ежедневието, така че бъдете малко егоистични днес и отделете време за себе си.



Скорпион – Денят може да се развива доста стремително. Бъдете внимателни към обкръжението си. Възможни са интриги зад гърба ви от недоброжелатели. В отношението си към близкия човек бъдете мили и учтиви.

Стрелец – Оптимизмът ще ви помогне да погледнете общата картина и да се отървете от притесненията. Опростете графика си и сведете ангажиментите до минимум. Ще намерите практическо решение на проблем, но само ако сте гъвкави. Не се замесвайте в чужди конфликти.

Козирог – На работното място ще трябва да се съсредоточите върху детайлите, ако искате да избегнете грешки. Бъдете предпазливи през днешния ден. Някои хора от завист са склонни да се възползват от вашата доверчивост и доброта.

Водолей – Днес ще се сблъскате с много изисквания, така че помислете добре кои заслужават вашето внимание. По време на работа може да чуете слухове за колега или ако сте у дома – за съседи, но бъдете дискретни и не говорете за това.

Риби – Денят не е подходящ за развитие на плановете ви. Не позволявайте на чуждото мнение да разклати самочувствието ви. Независимо колко обещаващо може да ви изглежда положението, не поемайте рискове и избягвайте вземането на прибързани решения.