Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, следвайте инстинктите си днес

Овен – Бъдете позитивни. Блокажи в комуникацията ще ви създават много проблеми. Не позволявайте на миналото, което чука на вратата ви, да ви извади от коловоза. За да разрешите евентуални семейни проблеми, можете да говорите с вашите хора и по спокоен и помирителен начин да разрешите различията помежду си.

Телец – Днес ще свършите това, което сте намислили, без много усилия. Можете да станете по-решителни в желанията и претенциите си, с положителни резултати. Успявате да възвърнете стария си душевен мир и сега наблюдавате промените с мъдростта на Буда.

Близнаци – Бягате от самотата и винаги искате да сте заобиколени от хора. Но идват и моменти, когато трябва да останете сами, да подредите мислите си и да отделите правилното от грешното, без да се влияете от другите.

Рак – Днес ще бъдете малко разочаровани, тъй като плановете ви няма да вървят в правилната посока. Обадете се на приятелите си и прекарайте вечерта заедно. Вечерта ще е благоприятна и за нови приятелства.



Лъв – Някои събития, които ще донесе днешния ден, ще ви накарат да изпитате раздразнение. Действията ви ще се характеризират с нетърпение, но би било жалко да прибързвате, защото не е сигурно, че ще бъдете победители, ако стигнете първи до финала.

Дева – Днес отново ще сте на една вълна с всички. Те ще ви бъдат благодарни за вашата помощ и доброта. Ако искате да заздравите контактите с близки или да помолите някого за услуга, днес ще е подходящ ден за това.

Везни – Денят е чудесен да се откъснете от ежедневните грижи. Опитайте се да свършите работата си възможно най-бързо и отидете на разходка следобед. Можете свободно да се разхождате из любимите си места в града и ще се почувствате освежени.

Скорпион – Днес можете да се справите с всички дейности, които имате, по най-добрия начин. Някои забавени проблеми ви дразнят доста, но определено не си струва, защото те ще си дойдат много бързо на мястото.



Стрелец – Вашите инстинкти днес ще ви помогнат да се изправите пред предизвикателство, което идва от миналото ви и е свързано с вашите постижения. Независимо дали става въпрос за нови идеи, които трябва да приемете, или за събития, случили се в далечното минало, трябва да сте много внимателни, защото само инстинктът не е достатъчен.

Козирог – Преди да решите днес да продължите с някои промени, които искате да направите, трябва да сте много внимателни относно следващите си стъпки. В професионален план вашата креативност ще ви помогне да постигнете много неща.

Водолей – Ако искате да избягате от различни проблеми, които ви стресират и дразнят, уверете се, че имате повече гъвкавост и се опитайте да се отпуснете, когато е необходимо. Прогонете песимистичните мисли, които имате и не мислете за проблемни ситуации.

Риби – Погрижете се днес да ограничите стреса и напрежението, които имате, за да можете да поставите някои проблеми в ред. Ще бъде по-добре да отстраните хората, които могат да ви разконцентрират и да не се занимавате с неща, които не са ваша отговорност.