Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, страстта ще се върне в живота ви!

Старайте се да не се карате с близки хора. Поради взаимовръзките в света всичко се случва във верижна реакция. Неправилно произнесената дума днес може да предизвика много нежелани последици в бъдеще.

Овен – Семейните задължения ви зоват. Днес няма да е лесно да съчетаете собствените си интереси с тези на близките хора. Опитайте се да планирате деня предварително, така че да имате време и за себе си, и за това, което трябва да направите за другите.

Телец – Денят се развива добре, но тъй като не сте застраховани от неприятности, днес те са напълно възможни. Може да бъдете изправени пред някакъв избор. Твърде е възможно да имате неочаквана среща.

Близнаци – Днес може да се почувствате малко разочаровани. Причини за това има доста. Опитайте се да постигнете вътрешно равновесие. Срещнете се с приятели, излезте на разходка, занимавайте се с нещо увлекателно.

Рак – Ако отношенията с другите хора ви изморяват, намерете възможност да прекарате известно време далеч от всичко, дистанцирайте се от насъщните проблеми, потопете се в атмосферата на уединение и спокойствие.



Лъв – Денят е благоприятен. Не се очакват съществени проблеми, а всичко, което сте си набелязали ще върви по своя план. Не бързайте да разкривате картите си! По-добре да пазите в тайна намеренията си.

Дева – Обстоятелствата се развиват добре. Сериозни причини за притеснения няма. Не е нужно да поемате сами инициативата за решаване на всеки проблем. Помолете за съдействие близките си и ще получите необходимата помощ и подкрепа.

Везни – Инстинктът ви води в правилната посока. Въпреки задълженията, отделете си време за почивка и релаксиращи дейности. Добре е да не се доверявате на всички хора и да бъдете по-селективни относно това с кого прекарвате времето си.

Скорпион – Опитайте се да намерите балансирани решения, вместо да се придържате към позицията на всичко или нищо. Ако има трудности, разчитайте на помощта на другите, винаги ще има хора, които ще ви разберат и ще ви окажат подкрепа.



Стрелец – Имате нужда от повече движение, за да се отървете от стреса. Нервността само ще забави потока на мислите ви. Страстта ще се върне в любовния ви живот. Живейте за момента и не пестете прегръдки.

Козирог – Планирайте напред. Това ще ви помогне да се чувствате по-сигурни. Няма да ви е трудно да поддържате позитивна атмосфера около себе си. Вашата спонтанност ще има положителен ефект върху любовния ви живот.

Водолей – Чувствате се уверени в себе си. Вие сте приятелски настроени към хората, вашето остроумие е в състояние да зарежда хората с положителна енергия и шегите ви ще помогнат за разрешаването на конфликтни ситуации.

Риби – Днес ще ви трябва пространство, за да дишате свободно. Стойте далеч от хората, които ви оказват натиск или се опитват да контролират поведението ви. Не можете да угодите на всички хора, така че дори не се опитвайте.