Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, вашата енергия ще докосне всички!

Спокоен, хармоничен и приятен ден. Вашата задача е да търсите и намерите хармония между духовната и материалната част от живота. Важно е да поддържате добро настроение.

Овен – Общуването ще става леко, стига да сте по-практични в подхода си към нещата, разчитайки повече на ума и логиката си, а не на субективни възгледи и идеи. Добре ще е да прекарате повече време с партньора си или децата.

Телец – Луната, преминаваща в Близнаци, ви кара да осъзнаете по-добре нуждите, които имате в ежедневието си, да отделите повече време на себе си. Възползвайте се от този сравнително по-спокоен ден днес, за да откраднете малко време за това, което искате да правите.

Близнаци – Луната се премества във вашия знак, като прави настроението малко по-приповдигнато и същевременно улеснява контактите и общуването ви. Не прекарвайте много време в мислене какво трябва да правите. Просто влезте в действие и го направете. Никога не е късно да се поучите от чужд опит.

Рак – Днес ще работите така, сякаш няма утрешен ден и съществува риск от изтощение. Ако смятате, че тялото ви се нуждае от почивка, дайте си я. Отделете време за масаж, релаксираща вана или медитация.

Лъв –Избягвайте прибързаните решения, но предпочитайте постоянството, независимо от обстоятелствата. Вярвайте, че всичко е възможно и денят ще ви покаже, че е така за тези, които не се отказват.

Дева –Няма да бъдете мотивирани за нищо на работното място, така че не се насилвайте днес. В работата ще сте разсеяни, затова най-добре оставете сложните задължения за утрешния ден. Стойте далеч от клюките, особено когато става въпрос за приятелите ви.

Везни –Не търсете съвършенство в професионалната сфера – бъдете по-гъвкави. Доверете се на инстинктите си и ще направите правилния избор. Трябва да избягате от динамичното ежедневие, затова се опитайте да намерите време за себе си.

Скорпион –Няма да сте в най-добро настроение, но общуването с близки хора ще ви помогне да се отървете от негативните мисли. В любовта добре знаете какво трябва да направите, за да подобрите положението. Доверете се на инстинктите си.

Стрелец – Вашата положителна енергия ще докосне всички, които ще имат привилегията да се срещнат с вас. Бъдете гъвкави и се адаптирайте бързо към промените. Само тогава ще се възползвате от възможностите, с които разполагате.

Козирог –Неутрален за вас ден, с акцент върху практическите аспекти на вашето ежедневие, но и върху финансовите въпроси. Четвъртък е приятен ден за вашите любовни отношения, така че ако намерите малко свободно време, гледайте да го прекарате във връзката си.

Водолей – Активират се жизнеността и енергията ви, но също така и чувствителността. Опитайте се да се възползвате максимално от днешния ден, тъй като той е един от онези дни, в които по-лесно ще намерите решения.

Риби – Дори разликата в мненията за малки неща може да предизвика поредица от разногласия. Старайте се да не се забърквате в подобни ситуации, защото просто ще загубите време и настроение.